We willen het niet toegeven, maar stiekem zijn we groot fan van alle series en films die ook maar een vampier of weerwolf bevatten. Zo groeide we op met The Vampier Diaries, Twilight, maar ook Teen Wolf. En over die laatste serie hebben we goed nieuws; vorig jaar september werd bekend gemaakt dat er een vervolg komt op de Teen Wolf serie. Wij zochten het voor je uit; dit is alles wat we weten over de nieuwe Teen Wolf-film.

Teen wolf film

Komt er een nieuwe Teen Wolf-film?

Laten we even terug in de tijd gaan, toen we allemaal obsessed waren met weerwolf Scott McCall. We schoten door de zes seizoenen heen, maar na lang op zich te hebben gewacht komt er dan eindelijk een vervolg.

Teen Wolf de serie

Way back keken we allemaal naar de serie Teen Wolf. Aangezien dit al een tijdje terug is, hier een opfrissertje. Het verhaal gaat over de knappe Scott McCall die wordt gebeten door een weerwolf. Hij probeert zijn leven normaal te leiden, wat niet vanzelf sprekend is voor een tiener die deze bijzondere veranderingen mee maakt.

Cast

De makers van Teen Wolf zijn nu dan eindelijk terug met een vervolg. Net als wij, is Scott McCall een stukje ouder, maar nog steeds een Alpha. Maar komen al onze andere favoriete acteurs ook terug? We kunnen in ieder geval rekenen op Tyler Posey, Dylan Sprayberry, Dylan O’Brien en Holland Roden. Ook Shelley Henning, Colton Haynes, Linden Ashby Melissa Ponzio en JR Bourne keren terug.

Het verhaal

De welbekende serie krijgt niet een nieuw seizoen, maar een film. En wij weten al een klein beetje waar het verhaal over gaat. Wanneer de volle maan opkomt in Beacon Hills, gebeuren er rare dingen. De weerwolven komen samen en roepen voor hulp. Hottie Scott McCall, komt terug om het kwaad te bestrijden, nu niet als tiener, maar wel als Alpha.

Wanneer de film uit komt weten we nog niet. Meer weten? Bekijk de trailer hieronder!

Lees ook: Deze nieuwe films en series verschijnen op Netflix in januari