Ken jij deze bekende serie nog? Of heb je ‘m nog niet gezien? Als je van plan was om Teen Wolf te kijken, moet je snel zijn. De serie wordt binnenkort helaas verwijderd van Netflix.

teen wolf
Bron: Teen Wolf

Teen Wolf

Wie kent deze serie nou niet!? Teen Wolf werd tussen 2011 en 2017 gemaakt. Na het zesde seizoen besloten ze te stoppen met de opnames, maarre, ze hebben daarna wel een film gemaakt van de serie. En nog eens met dezelfde acteurs! Maar waar gaat de serie eigenlijk over?

De serie gaat over een jongen genaamd Scott McCall, hij is gebeten door een weerwolf en moet nu leven met de gevolgen van zijn beet. Zijn leven was compleet veranderd. Samen met zijn beste vriend, Stiles Stilinsky, zorgen ze er voor dat hij zo normaal mogelijk kan leven. Maar als Scott zijn nieuwe liefde ontmoet, Allison Argent, zorgt dat voor veel complicaties. Haar beste vriendin, Lydia Martin, is het populairste meisje van de school.

Maar wat ze niet weten, is dat niet alleen Scott een bovennatuurlijke kracht hebben, maar iedereen beschikt er over één. In seizoen 1 wordt vooral de focus gelegd op de relatie van Scott en Allison. Ook leert hij van een andere weerwolf, Derek Hale, hoe hij zich moet beheersen tijdens een volle maan. En geloof ons… Elk seizoen wordt het spannender.

Niet meer te zien

Ben je nu ook benieuwd naar de serie? Dat begrijpen we, want deze serie is a-ma-zing! Wees wel snel, want de serie wordt binnenkort van Netflix verwijdert. Tot 31 mei kan je Teen Wolf kijken. Dus je hebt nog even de tijd om te bingewatchen. Maar gelukkig kun je wel nog altijd de film zien. Mocht je de serie niet kennen, hieronder kun je de trailer zien. Het is zeker een aanrader! Wij pakken alvast ons popcorn, want wij gaan het zeker nog opnieuw kijken zolang het nog te zien is op het streamingplatform.