Tegenwoordig zijn er steeds meer koppels die niet beginnen met daten en het in een andere volgorde aanpakken. Als je het ons vraagt kun je beter eerst vrienden worden, maar niet iedereen pakt het zo aan. Wat als je hoopt dat het na een periode alleen seks uitloopt tot meer, maar er zit nog geen vaart in de situatie? Lees hier de tekenen die erop wijzen dat het waarschijnlijk ook nooit meer dan friends with benefits zal worden.

Je bent niet toegevoegd op social media

Heb je al meerdere volgverzoekjes gestuurd en nog steeds niet toegevoegd op alle sociale mediakanalen? Dan kun je het wel vergeten. Deze heeft hij namelijk allang gezien. Hij heeft dit bewust gelaten, omdat hij je op deze manier zou toelaten in zijn privéleven. Iets wat hij niet wil!

Jullie geven elkaar geen koosnaampjes

Noemen jullie elkaar geen ‘liefje’, ‘babe’ of ‘schat’? Dan weet je hoe laat het is! Happy couples geven elkaar vaak koosnaampjes als ze tegen elkaar praten, omdat dit ook echt het gevoel is dat zij hebben. Geeft hij je geen koosnaampje? Dan komt dat omdat hij het niet voelt!

De plannen zijn altijd last minute

Plannen jullie nooit verder vooruit en zijn jullie afspraakjes vaak last minute? Dan zou er een belletje moeten gaan rinkelen. Waarschijnlijk zijn de plannen vaak alleen uit impuls en ziet hij er niet naar uit om vaker dingen met jou te ondernemen.

Jullie komen nooit samen buiten de deur

Ondernemen jullie geen activiteiten buiten de deur en chillen jullie voornamelijk binnen? Dan is dat het teken dat hij liever niet met jou gezien wordt. Je kunt zelf wel raden wat daarachter zit.

Hij vertelt nooit over zijn persoonlijke leven

Als jullie samen geen gesprekken voeren over je persoonlijke leven, zegt dat eigenlijk dat hij niet geïnteresseerd is om meer te weten. Ook wil hij niet dat jij meer weet, omdat hij het niet nodig vindt. Dit gaat hard klinken… Dat weten we! Maar hij ziet geen toekomst in jullie en het zal niet meer worden dan friends with benefits! Au!

Lees ook: Is hij boyfriend material? Zo kun je er achter komen