Ben ik de enige die zich wel eens afvraagt of een man goed in bed is, vóórdat je daadwerkelijk met hem naar bed geweest bent? Vast niet. Nu zijn er een aantal aanwijzingen die verklappen of een man goed is tussen de lakens. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

#1 Hij heeft een grote eetlust

Grote liefhebbers genieten ten volle van het leven. Van het eten en dus ook van jou ;). Volgens seks-expert Tracey Cox kan een grote eetlust bij een man duiden op een hoog libido. Neem je crush dus mee naar een restaurant en kijk hoe (en vooral hoeveel) hij eet.

#2 Zijn lichaamstaal

Als je merkt dat je crush oogcontact vermijdt of dat hij een meter van je vandaan zit op de eerste date is dit geen goed voorteken! Dit zijn namelijk tekenen dat hij niet geïnteresseerd is, of dat hij gewoon een koude kikker is. En daar zit je natuurlijk niet op te wachten.

#3 Hij kan goed dansen

Zijn moves op de dansvloer kunnen een goede indicatie geven of hij goed in bed is. Let op afwisseling, ritme en zijn vermogen om zich te kunnen verliezen in de muziek. Als hij niet kan dansen zonder de onderste helft van zijn lichaam te bewegen (en hij dus geen soepele heupen heeft) kan je hem beter achterlaten op de dansvloer. Sorry heren!

#4 Hij kan goed met geld omgaan

Als een man opschepperig met geld omgaat en op een wandelend billboard lijkt voert hij waarschijnlijk alleen maar een showtje op. Nog erger: hij is hoogstwaarschijnlijk helemaal niet met jou bezig.

#5 Hij praat met handgebaren

Let op wat hij met zijn handen doen wanneer hij praat. De handen van een man kunnen namelijk verklappen wat voor soort minnaar hij is! Hier geldt, hoe meer expressie, hoe beter.

#6 Hij kan goed zoenen

Mocht je al met je crush gezoend hebben, dan zegt dit heel veel! Als zijn kussen sensueel zijn en vol passie zitten, dan hoef je je geen enkele zorgen te maken over of hij goed in bed is. En als hij zijn kussen rustig opbouwt kan je ook nog eens een geweldig voorspel verwachten.

#7 Hij probeert graag nieuwe dingen

Ook buiten de slaapkamer! Dus als je je crush meeneemt naar een restaurant let je niet alleen op hoe veel hij eet, maar ook wát hij eet. Als hij weigert om iets nieuws te proberen kan dit een slecht voorteken zijn.

Wat is wél een goed teken? Als hij allemaal verschillende gerechtjes wilt bestellen (en delen) en jou vervolgens een chocolade dessertje voert.

#8 Hij heeft een mooie auto

Wij wisten dit ook niet maar de keuze van zijn auto zegt kennelijk veel over zijn dapperheid. En wat ze zeggen over flashy auto’s en penisvergrotingen is dus echt waar…

#9 Hij gaat naar de sportschool

Laten we dit even voorop stellen: we hebben het hier niet over mannen die 4 uur per dag in de gym staan (die zijn vaak namelijk erg onzeker). We hebben het over mannen die regelmatig sporten om fit te blijven. Sporters hebben over het algemeen een beter uithoudingsvermogen (en lichaam) en houden het dus langer vol ;).

#10 Hij kleedt zich goed (maar niet te goed)

We willen allemaal een man die er verzorgd uitziet. Maar we willen géén man die langer voor de spiegel staat dan jijzelf. De kans is namelijk groot dat hij niet op een vies potje vrijen zit te wachten én dat hij ook nog eens enorm kritisch is op jouw naakte lichaam.

Lees ook: Dit is de ideale vrouw volgens mannen