Momenteel ben je nog niet klaar voor een serieuze relatie. Het is niet dat je er niet voor openstaat, maar het wil niet lukken. Je wilt je niet snel binden aan een partner en je geniet veelte veel van je single leven. Dit is natuurlijk helemaal niet erg. Benieuwd of jij hieronder valt?

26341125_2003184653271839_4041752040160886784_n

Je wilt je eigen gang gaan

Je leeft maar één keer en hebt daarom echt geen zin om je leven te laten beïnvloeden door een ander. Als jij zin hebt in sushi heb je daar zin in. Niemand hoeft daar dan ook tussen te komen, want anders mogen ze het lekker zelf uitzoeken.

Je bent een flirting queen

Oogcontact maken met wildvreemde vind jij mega spannend. Je geniet volop van de aandacht en wordt daarom ook wel de flirt queen genoemd. Voor jou nog even geen serieuze relatie dus!

Benauwd door de toekomst

De angst neemt toe bij de gedachten dat je met deze persoon de rest van je leven moet delen. Je vind het nog helemaal niet nodig om tussen al die mannen te kiezen die er rondlopen. Het liefst stel je dit dan ook zo lang mogelijk uit tot een later moment.

Je hebt het veel te druk

Tijd voor een boyfriend? No way! Ik heb al nauwelijks tijd voor mijn vriendinnen. Het kost je allemaal veel te veel tijd en dat bewaar je liever voor jezelf en je besties.

Romantiek? Wat is dat?

Bonbons, rozen en andere zoetsappigheden. Je geeft er helemaal niks om. Het is leuk als je het krijgt maar je voelt er niet iets speciaals bij. Je dacht eerder: ‘waar is de pizza en Netflix? Ik heb honger’. Dit valt niet bij iedereen op de goede plek ;).

Waar herken jij je in?

Lees ook: dit zijn de leukste series voor single vrouwen.