Je lover, bestie of de standaardinstelling: iedereen heeft iets anders op zijn achtergrond staan. Maar wist je dat jouw telefoonachtergrond veel meer over je persoonlijkheid zegt dan je waarschijnlijk denkt? Wij leggen je uit wat je telefoonachtergrond over je persoonlijkheid zegt.

telefoonachtergrond
Bron: Pinterest

Je besties

Staan jouw beste vriendinnen op je achtergrond? Dan ben jij een echt mensenmens. Je maakt ontzettend veel leuke dingen met je vriendinnen mee, dat je hier het liefst de hele dag aan herinnerd wordt. Je bent een extravert persoon en staat altijd open voor nieuwe avonturen. En iedere keer dat je je telefoon oppakt, denk je terug aan je favo avontuur!

Je lover

Als jouw partner op de achtergrond van je telefoon staat, ben je trouw en dromerig. Jij doet niets liever dan weg zwijmelen over je lover en hoewel anderen het misschien wat cringe vinden, vind jij het heerlijk. Jij geeft ontzettend veel om de mensen om je heen en staat altijd voor anderen klaar. En dat is een geweldige eigenschap!

Jijzelf

Sta jij zelf op je eigen achtergrond? Dan heb jij aan self love in ieder geval geen gebrek. Je houdt ervan om in de spotlight te staan en neemt honderden selfies per dag. En met dit hoge level zelfvertrouwen is helemaal niks mis, natuurlijk. You go!

Je huisdier

Het liefst kijk jij de hele dag door naar jouw pluizige vriendje. Je bent een echte dierenvriend en kan je geen leven zonder je knuffeldier voorstellen. Jij hebt een enorm inlevingsvermogen en biedt altijd een luisterend oor voor anderen. Mensen kunnen altijd bij jou terecht, wat er ook aan de hand is.

Een quote

“Stay calm”, of “One day at a time”: een quote op je achtergrond geeft jou een soort extra boost, die je door de dag heen wel kan gebruiken. Jij probeert optimistisch te blijven en bent een echte workaholic. Onthoud dat je soms ook wel een stapje terug mag doen en dat het ook niet erg is als er een keer iets niet lukt.

Een kleur

Zo’n drukke achtergrond met vrienden of huisdieren is helemaal niks voor jou. Jij gaat liever voor een kleurtje als achtergrond. Je bent een praktisch persoon en wil dat alles in één oogopslag direct duidelijk is. Je straalt rust uit en bent de laatste persoon die confrontatie opzoekt. Keep calm, baby!

Een printje

Een heerlijk fout panterprintje of juist een bloemenpatroon; als je een printje op je achtergrond hebt ben je een out there persoon. Je bent sociaal en levendig en gaat graag mee met de nieuwste trends. Helemaal leuk!

Een reisfoto

Een foto die je afgelopen zomer op vakantie hebt gemaakt als achtergrond. Jij houdt van reizen en zou het liefst terug gaan naar die heerlijke vakantiebestemming. Lekker naar de zee of juist op skivakantie, zolang je het land maar uit bent, ben jij gelukkig. En om, ook hier, op Nederlandse bodem, een beetje in die vibe te blijven, heb jij een prachtige reisfoto op je achtergrond!

De standaard achtergrond

Heb jij je achtergrond nooit aangepast sinds je je telefoon kocht? Dan houd je van lekker simpel en duidelijkheid. Niet teveel poespas of geouwehoer, gewoon lekker normaal. Love it.