De knappe Danique kwam in the public eye door haar deelname aan Temptation Island: Love or Leave. Inmiddels deelt ze alle ins and outs over haar leven via TikTok en daarbij dook onlangs een video over haar afvaljourney op.

danique temptation island afvallen
Bron: @daniquescw

Danique in Temptation Island

In het afgelopen seizoen van Temptation Island hebben we kunnen zien hoe Danique de villa in de derde aflevering op z’n kop wist te zetten. Ze kwam samen met Giuliana de villa inlopen en maakte indruk met haar stoere looks. Pikzwart haar, ontelbaar veel tattoos en een neuspiercing: Danique was de enige dame in de villa met dit uiterlijk, waardoor ze à la minute in de smaak viel bij de mannen. Vooral Joey had zijn oog op haar laten vallen, waarna de twee flink wat gezellige momentjes hadden samen.

Na een aantal dates kwamen Joey en Danique er toch achter dat de twee geen match waren, dus voor Danique had haar deelname aan het liefdesprogramma geen romantisch einde.

Keihard aan de weg timmeren

Of Danique al haar volgers aan haar Temptation-deelname dankt? Hell no, de beauty timmert namelijk lekker aan de weg als tattoo artist. De brunette heeft eigen tattooshop genaamd TattooFabrique en ze heeft zelfs al werknemers in dienst. Zo wist ze onlangs zelf haar droomauto op de kop te tikken: een Mercedes-Benz A35 AMG.

Op TikTok laat Danique veel van zichzelf zien – en is ze goudeerlijk tegenover haar volgers. Zo ook over het afvalproces waar ze onlangs doorheen is gegaan.

’10 kilo verloren’

Op het TikTok-account van Danique dook een video op met de tekst: “Wanneer het gelukt is om 10 kilo kwijt te raken, net voordat het warm is.” In de video zien we Danique in een loeistrakke jurk voor de camera poseren. De beauty kijkt behoorlijk trots naar zichzelf en schrijft vervolgens: “Right in time.”

Eén ding is duidelijk: Danique ziet er onwijs goed uit. Volgers van de beauty kunnen dit alleen maar beamen en plaatsen ontelbaar veel lieve comments. “Honey 😍 Je was natuurlijk al prachtig, maar dit is wel knap”, “Prachtvrouw. Mijn complimenten!”, “10/10” en “Je ziet er goed uit.”

@daniquescwRight in time♬ family affair – JÆ

Uiteraard zijn er ook reacties met een minder positieve noot. Zo schrijft iemand: “Zeker knap gedaan, maar je was daarvoor al een hele mooie vrouw.” Iets waar Danique op haar beurt weer op reageert: “Heb nooit gezegd dat ik daarvoor niet mooi was, maar thanks 😅🥰”