Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is begonnen. En we leren langzamerhand de koppels van dit seizoen steeds beter kennen. Zo zijn we erachter gekomen dat er twee Temptation Island-deelneemsters op het bekende platform Only Fans te vinden zijn.

bron: Tom Cornelissen
bron: Tom Cornelissen

Temptation Island 2022

Dit jaar doen er weer vier koppels mee, die toch enige twijfel hebben aan hun relatie. Het word opgenomen op de Dominicaanse Republiek in twee prachtige villa’s. Dit jaar reisde de koppels apart van elkaar naar de bestemming. In de villa krijgen ze te maken met prachtige ‘verleiders’ die ook opzoek zijn naar een connectie.

De koppels dit jaar zijn de 25-jarige Annebel en de 27-jarige René, de 27-jarige Iris en de 34-jarige Whitney, de 24-jarige Linde en de 26-jarige Jan Sietse en de 27-jarige Maris en de 28-jarige Ivo.

Gespot op OnlyFans

Zoals ik al eerder zei leren we de koppels steeds beter kennen. Zo weten we nu ook dat er twee deelneemsters te vinden zijn op het erotische platform Only Fans. Het gaat hier om Maris en Annebel.

Annebel is dus niet alleen actief op Instagram maar is ook een bekend gezicht op Only Fans. Ze plaatst hier regelmatig pikante foto’s op in lingerie etc. Mensen kunnen een abonnement nemen en betalen voor de ‘pikante’ foto’s die ze plaatst.

Ook Maris is blijkbaar actief op Only Fans. Het Instagram account @reality.fbi maakte dit bekend op hun story’s. Ze zetten er onder: “Dit wordt weer een seizoen vol met Only Fans types.”

Annebel Maris op Only Fans

Een nieuw element

Naast dat de koppels zelf hun verleiders mochten uitkiezen is er nog een nieuw element in Temptation Island: Love Or Leave. De ‘swing of love.’ Zo verklaart Monica het volgende: “Er zitten ook een aantal nieuwe elementen in. Er kan dit jaar een koppel eerder naar huis. Of niet. We hebben namelijk te maken met de ‘swing of love’ dit jaar.” Maar wat houdt de swing of love dan in? “Het is een schommel. Eén iemand krijgt dit seizoen de kans om eerder weg te gaan, zonder te weten of je partner ook gaat. Dus het zou kunnen dat je dan in je eentje achterblijft.”

Lees ook: Deze nieuwe Temptation Island-verleidster kun je al hiervan kennen