Het lijkt er op dat het baby season is, reality-sterren krijgen namelijk non-stop kindjes. Wij vinden dat natuurlijk alleen maar leuk! Voor Heikki Geens is het feest, op Instagram maakte hij gisteren de geboorte van zijn dochter bekend.

Bron: Temptation Island

Temptation Island

De Belgische Heikki Geens deed in 2019 met zijn toenmalige vriendin Milou mee aan de grote relatietest: Temptation Island. Het programma waar je er achter komt of je partner trouw blijft, of niet. Alhoewel de meeste relaties stuk gaan tijdens de deelname, waren Heikki en Milou er goed vanaf gekomen. Tot hoeverre het duurde. De relatiestatus van het stel is voor een lange tijd vrij ingewikkeld geweest. Thuis strandde de relatie alsnog.

Na zijn deelname krijgt Heikki heisa met verleider Ayleen (die ook meedeed aan Ex On The Beach). De twee gingen tijdens Temptation Island heel veel met elkaar om en flirtten erg veel. Meer dan dat is er ook niet gebeurd, volgens Heikki. Ayleen was daar niet helemaal mee eens. Er zouden destijds ook wat sexy praatjes zijn uitgewisseld. Ayleen beweerde namelijk dat Heikki zei: “Over twee dagen heb je mijn *you know what* in je mond.” Maar Heikki ontkende dat. “Hij zegt dat ik lieg en ik zeg dat hij liegt. Het is een klassieke he said, she said“, aldus Ayleen.

Bron: Temptation Island

It’s a girl!

Al die drama heeft Heikki achter zich kunnen laten, hij is momenteel een gelukkige man én vader! Heikki maakte in maart bekend dat hij en zijn nieuwe liefde Kaylee een kindje zouden verwachten. Kaylee heeft al een dochter uit een eerdere relatie, waar Heikki dus de stiefvader van is. Eindelijk, kan Heikki nu zijn eigen baby vasthouden.

“She here! Met enorme trots kan ik jullie mededelen dat ik papa ben geboren van een superknap dochtertje, Luna”, schrijft Heikki op Instagram. “Mijn Luna’tje weegt 3.595 kg en is een flinke 54 cm lang. Zowel mama Kaylee als dochter stellen het goed!” So cute!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heikki Geens (@heikkigeens)