Heikki Geens kunnen we kennen van zijn deelname aan het programma Temptation Island. Hij deed in het vierde seizoen mee als koppel met zijn ex-vriendin Milou. Aan het begin van 2020 na hun deelname aan het Videoland-programma heeft Heikki zijn relatie beëindigd. Hij vond even later de liefde met zijn huidige fiancé Kaylee Possemiers.

temptation island ster heikki geens verloofd
Bron: @heikkigeens

Dochter Luna

In 2022 wordt Heikki zoenend gespot met een andere dame. De vrouw in kwestie blijkt de supermooie Kaylee Possemiers te zijn. Zij had al een dochtertje uit een vorige relatie genaamd Sienna. Hierdoor kon Heikki al een kijkje nemen in het leven als vader. Het duurde dan ook niet lang tot het stel zelf ging uitbreiden.

Tijdens een gender reveal slaat het stel twee vliegen in één klap. Ze delen namelijk op Instagram de bekendmaking van de zwangerschap én het geslacht. Op het filmpje is te zien dat Heikki op zijn motor zit en wanneer hij het gaspedaal intrapt, komt er een wolk met roze poeder uit. Het werd dus opnieuw een dochtertje voor Kaylee. En voor Heikki werd dit zijn eerste kindje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heikki Geens (@heikkigeens)

Zeventien weken geleden werd de baby geboren. Zo liet Heikki weten op zijn Instagram. Hij plaatste een superschattige foto met zijn dochtertje. “She here‼️ Met enorme trots kan ik jullie meedelen dat ik papa ben geworden van een superknap dochtertje Luna”, luidde de caption van de Instagram-post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heikki Geens (@heikkigeens)

Verloofd

Na het ouderschap vond Heikki dat het tijd werd voor een nieuwe stap in hun relatie. De realityster heeft zijn vriendin Kaylee ten huwelijk gevraagd. En guess what? She said yes. 

Hun dochtertje Luna was betrokken bij het aanzoek. Op verschillende filmpjes op de Instagram Story van Heikki is te zien hoe het aanzoek verliep. Kaylee werd omringd door familie en vrienden terwijl zij de woorden van het rompertje van Luna leest. “‘Mama wil je met mijn papa trouwen?”, luidde de tekst. Toen Kaylee zich vervolgens omdraaide zat Heikki al op één knie met een ring in zijn handen.

ten huwelijk gevraagd temptation island ster Heikki
Bron: @heikkigeens