Tijdens Temptation Island was het aan Bert om zich te bewijzen, in hun tien jaar durende relatie had hij namelijk een slippertje gemaakt. Maar nu blijkt de vork anders in de steel te zitten. Niet alleen Bert, maar ook Delphine is vreemdgegaan!

bert en delphine temptation island
Foto door Tom Cornelissen

Bert en Delphine uit Temptation Island

Het koppel Bert en Delphine deed mee aan het programma Temptation Island om hun relatie te testen. Bert was vijf jaar geleden vreemdgegaan, waardoor Delphine hem niet meer vertrouwde. Delphine’s vertrouwen was zo erg beschadigd dat ze letterlijk tot alles in staat was (lees: verborgen camera’s in het huis en het obsessief checken van Bert’s telefoon). Stiekem kregen we medelijden met Delphine en zagen we Bert als de boeman. Hij was namelijk in de relatie naar een “masseuse” gegaan, en volgens Delphine was dat niet enkel voor een massage. Nu blijkt het echter dat Delphine zelf ook de mist in is gegaan!

Is Delphine uit Temptation Island vreemdgegaan?

Vorige week schreven we dat Aylin klaar was met Delphine en koos voor team Bert. Maar waarom dan eigenlijk? Volgens Aylin was de waarheid boven water gekomen. Wat ze hier precies mee bedoelt, dat weten we nog niet. Wel is Aylin zelf naar het roddelaccount Marwajuice_ gestapt om dit te vertellen. Al eerder hoorden we Dephine zeggen dat Bert niet haar enige liefje was. Is dit dan toch waar? En hoe is Aylin hierachter gekomen? Wij zijn benieuwd of Delphine deze roddel gaat bevestigen!

Instagram Aylin
Instagram Aylin Hayret

Lees ook: De échte reden dat Temptation’s Nico het eiland single verliet