Drie jaar geleden deed Demi Rutting mee aan Temptation Island met haar toenmalige vriend Sidney. Eenmaal terug in Nederland ging het toch mis en heeft de brunette sindsdien besloten om wat meer aan zichzelf te focussen. Ze heeft de afgelopen tijd veel tijd in de sportschool gespendeerd, en dat is zeker te zien. Demi deelt daar een foto van op Instagram.

Temptation Island Demi Rutting kiekje lichaam
Bron: @demirutting

Temptation Island

We herinneren ons allemaal Sidney nog wel, die zingend aan het zwembad stond terwijl hij dacht aan Demi. De vreemde lovestory tussen de twee strandde toch zodra ze weer in Nederland waren. Demi was er destijds nog wat mysterieus over en maakte niet direct bekend waarom ze niet langer met Sidney wilde zijn. We wisten dat hier nog nieuws over zou komen, want Demi schreef destijds: “Het hele verhaal komt nog wel uit.” Wat ze daarmee bedoelde, werd uiteindelijk duidelijk, want er lekte een video waarop hij te zien was met een andere dame (in bed).

Zo’n gebeurtenis is natuurlijk nooit makkelijk, Demi had het erg moeilijk gehad met Sidney’s slippertje en wat er zich daarna allemaal had afgespeeld. Maar ze heeft die periode inmiddels helemaal achter zich gelaten. Een goede glow-up heeft ze er dan wel bij gekregen. “Zelfverzekerd en comfortabel”, zo voelt zij zich bij het kijken naar haar lichaam.

Temptation Island Demi Rutting en Sidney
Bron: Temptation Island

Zelfverzekerd en comfortabel

“Even een kleine ode aan de verandering die mijn lichaam heeft doorstaan de afgelopen maanden”, begint Demi met haar verhaal. “Ik heb mij voor het eerst in mijn leven zelfverzekerd en comfortabel gevoeld om in een bikini rond te lopen. Misschien klinkt dit raar aangezien ik veel foto’s heb met weinig aan, maar dit zijn foto’s en vaak ook foto’s vanuit shoots.”

Je ziet een reeks van foto’s van haar prachtige lichaam, en je kunt zien dat ze er keihard voor heeft gewerkt. “Ik ben momenteel weer aan het aankomen dus deze shape is niet helemaal meer aanwezig, maar we gaan nu bouwen en komen volgende zomer nog beter terug”, aldus Demi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEEM (@demirutting)