Wat botox hier en wat fillers daar, Temptations Annebel is daar absoluut niet vies van. Afgelopen week was ze nog in het walhalla van de plastische chirurgie (Turkije) voor haar tanden en neus. Op Instagram deelt ze wat prachtige resultaten. Maarre, ze laat ook een realitycheck zien…

Annebel Visscher instagram vs reality
Bron: @annebelvisscher

Walhalla van de plastische chirurgie

Annebel maakte afgelopen week op Instagram bekend dat ze haar tanden in Turkije heeft laten doen, samen met haar verloofde René. Zo leuk die twee! Trots postten ze beide een foto van hun nieuwe tanden, maar de reality-ster kwam met nog een verrassing: Annebel heeft namelijk ook haar neus opnieuw laten doen.

Ze is voor de zogenoemde button nose gegaan, wat voor veel mensen dé perfecte neus is. Model Bella Hadid en zangeres Madison Beer hebben deze neus bijvoorbeeld ook. Op de foto’s zie je dat het er al erg mooi uitziet, maar Annebel laat een realitycheck zien van hoe ze er nu écht uitziet.

Bron: @annebelvisscher

Instagram vs real life

Annebel heet haar neus opnieuw laten doen, daardoor loopt ze er momenteel even ietsjes minder mooi bij. Met name de operatie aan haar neus heeft nogal wat impact gehad. “Instagram vs real life”, schrijft René in een Instagram Story waarin je Annebel toen en nu eruitziet.

“Dit gaat nog even tijd nodig hebben guys, maar we hebben geduld, schrijft Annebel er zelf bij. “Love my life.” In een volgende Story deelt ze hoe ze zich voelt: “Ik heb wel last van hoofdpijn en mijn neus is erg geïrriteerd, maar als ik het een cijfer op een schaal van 1 tot 10 moet geven, geef ik het een 4 of 5.”