Inmiddels zijn de koppels van het nieuwe seizoen van Temptation Island bekend gemaakt, en we kunnen dan ook niet meer wachten tot het nieuwe seizoen van start gaat. Eerder gaf Monica Geuze al aan dat dit seizoen juicier dan ooit gaat worden – en wellicht hebben wij hier de oorzaak van. De nieuwe deelnemer Jan Sietse blijkt namelijk een behoorlijke bad rep te hebben. Zo zou hij zelfs “pathologische leugenaar” genoemd worden.

Nieuwe koppel Linde en Jan Sietse

We hebben het hier over het nieuwe koppel Linde en Jan Sietse. Linde is 24 jaar, ondernemend en erg sociaal. Ze heeft een relatie met de 26-jarige Jan Sietse. Hij is Ex-Marinier, grappig en een tikje eigenwijs. Nu klinkt dat natuurlijk erg onschuldig, maar als het aan roddelkoningin Yvonne Coldewijer ligt is het toch tijd voor paniek. Yvonne kreeg namelijk al aardig wat verontrustende berichten binnen over Jan Sietse: “Ik krijg bizar veel binnen over deze gozer, genaamd Jan Sietse. Heeft een erg slechte reputatie want meiden in m’n DM noemt n hem een pathologische leugenaar.” O god, dit gaat echt mega juicyyy worden!

Jan Sietse
Bron: lifeofyvonne

Ander stel op Tinder

Maar er is meer… Het stel Annebel (25) en René (27) lijken al niet helemaal monogaam te zijn. Annebel is medewerkster bij een klantenservice en René is een beveiliger en personal trainer. Alleen lijken ze in hun vrije tijd wat minder braaf – zo zijn ze namelijk als stel op de dating app Tinder gespot. De twee zouden zoeken naar iemand die hun “huisfeestje” komt joinen. Dit stel heeft dus helemaal geen moeite met een derde (of vierde) persoon erbij en we voorspellen dan ook dat stel de verleiding never kan weerstaan tijdens Temptation Island. Mark our words!

Bron: lifeofyvonne
Bron: lifeofyvonne

Lees ook: Deze Temptation Island-ster wil opnieuw meedoen met vriendin