Een bekend Temptation-koppel is deze week – samen met een alleenstaande moeder en haar drie dochters – te zien in Steenrijk, Straatarm. De reality-sterren ruilen van huis met het gezin voor het SBS6-programma.

Bron: @mirasoeteman

Steenrijk

Jaimy Dorenbosch én Mira Soeteman kennen we inmiddels als verleiders van Temptation Island. Hun deelname bracht ze bij elkaar en zijn inmiddels al een paar jaar bij elkaar. Het stel is zo gelukkig met elkaar dat ze het regenachtige Amsterdam op een gegeven moment he-le-maal zat waren en daarom ons klompenland voor het zonovergoten Zuid-Spanje verruilden. Was dat maar zo simpel, effe naar Spanje verhuizen! Jaimy runt daar een vastgoedbedrijf en Mira helpt hem behind the scenes met de marketing: een dream team. Het stel leeft nu in een schitterend huis met zwembad en buitenbioscoop en wilden graag dit prachtleven met een ander gezin dat het financieel zwaar heeft delen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mira (@mirasoeteman)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mira (@mirasoeteman)

Straatarm

Moeder Lisanne Bessels is zo’n iemand die het moeilijk heeft. Zij is alleenstaande moeder en moet haar drie dochters onderhouden. Dat is al niet makkelijk, maar het wordt nog erger. Door ernstige gezondheidsproblemen is moeder Lisanne afgekeurd en moet ze rondkomen van een minimale uitkering. Ze kan maar 50 euro per week uitgeven. Kleding wordt onderling gedeeld en leuke uitjes kunnen de dames wel vergeten. Het gezinnetje mocht een week genieten van het luxe onderkomen van Jaimy en Mira, een bijzonder tripje voor hun!

Terwijl het arme gezin een weekje het luxe leven mag proeven, moeten Temptations Jaimy en Mira zich volledig aanpassen, terugvliegen naar het regenachtige land én van maar 50 euro leven. Vanavond om 20:30 uur zullen ze zien zijn in de nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm op SBS6. Gaan jullie kijken?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mira (@mirasoeteman)