Megan Desaever is bekend van haar recente deelname aan Ex on the Beach én haar Temptation Island-avontuur met Kevin. Deze relatie liep natuurlijk op de klippen (as always), maar die break-up heeft haar een gigantische glow-up gegeven. Mede mogelijk gemaakt door botox en fillers, maar alsnog een transformatie!

Temptation Island Megan botox fillers
Bron: @desaevermegan__

Temptation Island

Voor wie Megan even uit het oog verloren was, we geven je een opfrissertje. Megan Desaever begon Temptation Island met haar inmiddels ex-vriendje Kevin. De ultieme relatietest verliep bij hun drastisch, waarbij we vooral dé welbekende opmerking “de kaas komt uit haar oren” van Kevin herinneren. Kevin was al een aantal keren vreemdgegaan en stond dus al tien punten achter. Megan hield het niet meer en deelde het bed met verleider Joshua. Kevin ging op zijn beurt de fout in met verleidster Chloë. Niet echt een vlekkeloos verblijf dus.

Een tijdje gingen er juicy speculaties rond over een vermeende fling met Dennis Roos van Ex On The Beach. Dit bleek uiteindelijk te kloppen, de twee besloten namelijk zelfs te verloven – al was dit puur voor de aandacht. Inmiddels heeft Megan meegedaan aan EOTB en zijn daar flink wat romances uitgekomen, zoals met Joey en Marc-Junior.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan (@desaevermegan__)

Maar goed, terug naar de grote transformatie. Want Megan is na haar deelname aan Temptation Island een ware transformatie ondergaan. Misschien is dat de reden waarom je haar ook niet herkent. Ze is namelijk onherkenbaar vergeleken met 5 jaar geleden. Misschien herken je Megan wel bij het zien van de onderstaande foto.

Naast het kleuren van haar lokken en het verbeteren van haar gebit, heeft Megan ook haar boezem en lippen laten doen. En dat is niet te missen op haar Instagram. Ze was natuurlijk al een beauty itself, maar ze straalt nu als geen ander!

Temptation Island Megan botox fillers
Bron: Temptation Island