Er is weer een héél exciting nieuwtje uit de Temptation Island-hoek. Oud-deelnemer Milou van Agtmael is in verwachting van een kindje!

milou van agtmael temptation island kindje zwanger
Bron: @milouvanagtmael

Kleine recap

We know, het is lang geleden dat we Milou in Temptation Island hebben gezien. Voor de lezers met een slecht geheugen, geven we daarom een kleine recapMilou deed in 2019 samen met haar grote liefde Heikki mee aan Temptation – helaas zonder succes. De relatie tussen Milou en Heikki liep vlak na het programma stuk. Er volgde nog een periode met een zogenoemde knipperlichtrelatie, maar we weten allemaal, dat is vaak geen succes. De twee gingen ieder hun eigen weg, zo werd Heikki een jaar geleden zelfs de trotse papa van zijn eerste kindje.

Milou is inmiddels carrière aan het maken op Instagram en andere pikante platformen. De beauty laat veel van zichzelf zien en lijkt daar behoorlijk wat centen mee te verdienen. Enne, niet alleen carrière wise lijkt het goed te gaan met Milou, er is namelijk ook iets bijzonders gebeurd in haar leven.

Baby op komst

Via Instagram dook er een bijzonder filmpje van de realityster op. We spotten namelijk een echo, een babybuik én een volledig ingerichte babykamer. Bij deze bijzondere video lezen we een lieve tekst, geschreven in het Engels. “If God gives you a son, it’s because you deserve to know what true love is.”

Milou laat met een reeks hashtags zien dat ze inmiddels al 20 weken in verwachting is. De realityster verwacht een jongetje, wat we uit de hashtag ‘baby boy’ op kunnen maken.

Temptation Island-collega’s, Ex on the Beach-sterren en flink wat andere volgers van Milou zijn door het dolle heen. De blondine wordt dan ook overspoelt met lieve berichtjes en hart-emoji’s. Nu nog even geduld hebben tot de kleine man geboren gaat worden, wat volgens de uitgerekende datum op 24 december 2023 kan gaan gebeuren. How exciting!