Temptation Island is in volle gang bezig en eindelijk is daar de juice waar we zo lang op gehoopt hadden. De stellen komen steeds meer los en proberen de connectie met de singles aan te gaan. Sommige misschien wel íets te veel. Een verleidster heeft namelijk verklapt wie er dit seizoen nog met elkaar naar bed gaan.

De koppels

Het seizoen is al een aantal weken bezig en het lijkt erop dat het voor twee koppels al einde oefening is. We hebben het hier natuurlijk over Bert en Delphine en Nico en Donna. Maar volgens single Shallie (die haar pijlen op Efrain heeft gericht) komt er meer juice aan!

Het laatste kampvuur

Het laatste kampvuur was ronduit verschrikkelijk voor de dames. Delphine kreeg te horen dat ze single was (hallo, was dit niet al duidelijk?) en Nico vertelde in een videoboodschap aan Donna dat hij is vreemdgegaan tijdens hun relatie. Wij snappen gewoon níet waarom Nico dacht dat dit de juiste manier was om dit soort verschrikkelijk nieuws te brengen, maar dat terzijde.

Shallie aan het woord

Verleidster Shallie was onlangs bij RUMAG te gast waar ze het een en ander verklapte over wat ons te wachten staat. Volgens haar komt er dan ook een hoop drama aan. Single Jake die ook te gast was deed daar nog een schepje bovenop en zei, “Ja, op een gegeven moment ben je over een bepaald punt heen, dan gaan alle remmen los.”

Natuurlijk mogen de singles nog niet vertellen wat er precies gaat gebeuren. Iets wat Jake wel vertelt is dat Donna en Jimi een wel hele goede band gaan opbouwen. Volgens de verleiders waren ze in de avond de hele tijd samen en hadden de twee diepgaande gesprekken. Het schijnt dat er nog iets spannends tussen de twee gaat gebeuren. En je kunt nu wel raden wat dat is!

Lees ook: Delphine uit Temptation Island viel 20 kilo af na haar deelname