Temptation Island is misschien wel één van onze favo guilty pleasures. In het programma gaan stelletjes de ultieme relatietest aan, met de vraag of hun liefde dit kan overleven. Grote kans dat je Temptation thuis met je partner kijkt, en ieder koppel lekker kan judgen. Jullie zouden deze test sowieso overleven. Maar is dat wel zo? Blijven jij en je partner trouw aan elkaar? Lees dan vooral even deze horoscoop.

Bron: Temptation Island
Bron: Temptation Island

Deze sterrenbeelden overleven Temptation Island never

Ieder sterrenbeeld heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Waar het ene teken mega loyaal is en nooit vreemd zal gaan, is de ander wat meer open minded. Je sterrenbeeld kan natuurlijk niks voorspellen, maar het kan wel een goede indicatie geven. Zouden jij en je lover Temptation Island overleven?

Boogschutter

Een Boogschutter houdt van avontuur en is minder van een monogame relatie. Ze staan altijd open voor nieuwe ervaringen en leven voor avontuur. Dit kan nog wel eens een uitdaging worden in de villa..

Weegschaal

Een Weegschaal is super flirty. Alle verleiders zullen dan ook als een blok voor je vallen. Stiekem vind je zelf de aandacht ook niet zo erg en geniet je er volop van, wat achteraf misschien toch niet zo slim is.

Tweelingen

Tweelingen zijn super chatty en kunnen met iedereen praten. Een connectie met een Tweeling aangaan is dus ook appeltje eitje. Een Tweeling is ook nog eens super nieuwsgierig. Die sixpack moet je toch gewoon even voelen, right?

Ram

Impulsief is jouw second name. Het is bij een Ram lastig om te voorspellen hoe ze op een nieuwe situatie gaan reageren. Ze staan er wel bekend om dat ze recht op hun doel afgaan. Wees gewaarschuwd!

Vissen

Vissen zijn emotionele gedachtenlezers waardoor ze super makkelijk iemand kunnen bespelen. Laat dit nu net goed van pas komen in de villa..

Kreeft

Kreeften zijn super trouw en zorgzaam, als je ze goed kent. Maar net als Vissen, kunnen ze iemand ontzettend goed bespelen. Verpest het dus nooit bij een Kreeft, want als je te ver gaat is het game over.

Waterman

Watermannen staan niet geheel bekend als trouw, sorry not sorry! Ze zijn super open minded en hechten enorm veel waarde aan vrijheid. Ze houden dan ook enorm veel van experimenteren, ook met anderen.

Deze sterrenbeelden overleven Temptation Island wel

Voor deze tekenen is er meer hoop om de ultieme relatietest te overleven.

Schorpioen

Het is geen geheim dat je van seks houdt. Maar alleen met je eigen partner. Je bent mega jaloers en wilt je partner helemaal voor jezelf. Een bedavontuurtje op tv of twee weken je partner niet zien is not for you.

Stier

Stieren zijn loyal af. Je partner hoeft je dan ook helemaal geen zorgen te maken dat jij er met een ander vandoor gaat. Een Stier is ook nog eens enorm vastberaden, dus als er een doel is moet deze sowieso behaald worden. Jaloezie ligt wel op de loer.. dus pas op!

Leeuw

Net als de Stier is een Leeuw trouw en betrouwbaar. De kans dat een Leeuw vreemdgaat is dus echt heel klein.

Steenbok

Steenbokken zijn mega serieus, ook als het om hun relatie gaat. Ze zullen hun partner dan ook niet in de steek laten.

Maagd

Maagden zijn mega kritisch en zullen niet snel een ander pijn willen doen. Al helemaal hun partner niet!

Lees ook: Deze sterrenbeelden gaan het vaakst vreemd