Dat Temptation Islands René en Annebel om uiterlijke verzorging geven, was al wel duidelijk. Beide zijn regelmatig in de sportschool te vinden. Enne, ze zijn zeker niet vies van een fillertje hier en daar. Het stel ging naar Turkije om iets anders te laten doen, deze keer hun gebit. Dit laten ze zien op hun Instagram.

Temptation Island René en Annebel nieuwe tanden
Bron: @annebelvisscher en @rene.spoelstra

Temptation Island

Ons favoriete stelletje: René en Annebel. Het koppel was voor de deelname aan Temptation Island al erg gelukkig, maar soms waren er nog wel wat twijfels. Het is niet vanzelfsprekend, maar de twee kwamen er alleen maar sterker uit. Aan het einde van de rit vroeg René haar ten huwelijk tijdens het laatste kampvuur. Het gelukkige net-verloofde stel verliet het eiland en ze zijn nu nog steeds helemaal hoteldebotel op elkaar.

Tijdens het avontuur op Temptation Island kreeg Annebel best wel wat kritiek op haar uiterlijk, voornamelijk op haar lippen. Na het programma heeft ze er dan ook voor gekozen om de fillers te laten verwijderen, omdat ze het zelf als “knakworsten” vond lijken.

Nieuwe tanden

Inmiddels zijn we al een tijdje verder en René en Annebel zijn nog steeds hartstikke blij met elkaar. Ze zijn zo blij dat ze even naar Turkije afvliegen om beide hun tanden te laten doen. Niet zomaar een ingreep natuurlijk. Het eindresultaat ziet er gelukkig prachtig uit. En dat vinden volgers ook. “Heerlijk om je met mond open te zien lachen”, schrijft iemand onder de post van Annebel. “Mooi geworden mop”, schrijft EOTB- Jaimy Brands. Ook onder de foto van René stromen de complimentjes binnen. “Lekker bekkie maatje”, comment een volger. “Staat je goed vriend”, schrijft EOTB-Dusty.