Het is bijna zo ver. Temptation Islands Rodanya kan bijna haar nieuwe kindjes verwelkomen. Of ze er ready voor is? Dat denken we wel, want op Instagram deelt ze een enorm happy foto met haar flinke babybuik.

Temptation island rodanya babybuik
Bron: @rodanyakelsey

Temptation Island

In 2019 hebben Rodanya en Morgan mee gedaan aan de grote relatietest: Temptation Island. Het programma waar je er achter komt of je partner trouw blijft, of niet. Alhoewel de meeste relaties stuk gaan tijdens de deelname, waren Rodanya en Morgan er goed vanaf gekomen. Tot hoeverre het duurde. De relatiestatus van het stel is voor een lange tijd vrij ingewikkeld geweest. Precies toen iedereen dacht dat het niks meer zou worden, was Rodanya in verwachting van zoontje Levay. En een jaar later van dochtertje Feyla Mae. So cute!

Hoewel de mama en papa hun relatie steeds weer een kans gaven, bleek het toch maar beter om uit elkaar te gaan. “Tijdens mijn tweede zwangerschap ging het eigenlijk niet meer goed”, vertelde Rodanya.

Twinmommy to be

Dat de Temptation deelneemster een nieuwe vriend heeft, dat heeft ze bekendgemaakt. Toch probeert ze zo min mogelijk over hem te delen. Maar de onbekende man blijkt toch niet meer zo onbekend te zijn. De naam van de father to be is Giovanny. Maar daar houdt het ook bij op. Helaas is Giovanny geen social media lover en is hij nergens te vinden. Hopelijk mogen we binnenkort heel wat family pictures verwachten!

Rodanya is alweer 36 weken zwanger van haar tweeling. Enne, dat is natuurlijk goed te zien! Op Instagram showt Rodanya haar enorme babybellyMommy is looking good!