Shirley Cramer kun je herkennen van verschillende tv-programma’s. Ze heeft meegedaan aan Temptation Island, Ex On the Beach: Double Dutch en Eating With My Ex. In de loop der jaren heeft ze wat ingreepjes hier en daar gehad. Je zou haar bijna niet meer herkennen.

shirley cramer
Bron: @shirleycvc

Shirley Cramer

Shirley was als eerst te zien in het programma Temptation Island. Ze deed toen mee met Damian Diepenveen, die toentertijd haar vriend was. Helaas beëindigde de relatie hierdoor, maar Shirley hield er wel een grote fanbase aan over. Nu verrast ze haar volgers af en toe met wat spicy foto’s van zichzelf.

Shirley kreeg geen genoeg van alle aandacht en besloot om mee te doen aan Ex On the Beach, waarin ze uit de zee kwam lopen voor haar ex-vriend Robin. Mensen moesten tijdens het programma wel even twee keer kijken of dat écht Shirley Cramer was, want ze had veel aan zichzelf veranderd. Zo was haar, haar opeens veel blonder en had ze nog wat andere dingen veranderd.

Later was Shirley nog te zien in het programma Eating With My Ex. Daarin konden we haar wel herkennen. Ze had niks veranderd en was nog steeds super blond. Maar dat bleek al snel te veranderen. De blondine is nu namelijk een brunette.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SHIRLEY CRAMER (@shirleycvc)

Throwback

Dat Shirley niet vies is van een ingreepje hier en daar, is al wel bekend. In de afgelopen paar jaar heeft ze een aantal cosmetische ingrepen gehad. Zo heeft ze haar lippen, kin en kaaklijn gedaan. Ook heeft ze haar haren van blond naar bruin geverfd.

Dit is hoe Shirley er vroeger uitzag. Dat haar look totaal veranderd is, is wel duidelijk. In die tijd deed ze nog mee aan het programma Temptation Island. Zouden jullie haar herkennen?

shirley cramer
Bron: RTL Boulevard