Op het internet gaan er al wat speculaties rond over wie wellicht de nieuwe ‘bachelorette’ gaat worden. Nu zijn er wat roddels die zouden vernemen dat Temptation Island-ster Rosanna Voorwald de nieuwe Bachelorette gaat worden.

bron: @rosannavoorwald
bron: @rosannavoorwald

Laatste seizoen van de Bachelorette

In het laatste seizoen was Gaby Blaaser dé Bachelorette. Het was een heftig seizoen en daarom snakken de fans naar een nieuw seizoen van de Bachelorette. We hebben inmiddels ook Tony Junior voorbij zien komen als Bachelor en nu is Thomas van der Vlugt aan de beurt.

Een vrouwelijke Bachelor

Veel fans snakken nu wel weer naar een vrouwelijke bachelor. Op het internet wordt er namelijk veel gezegd dat het huidige seizoen met Thomas van der Vlugt redelijk saai is, en dat ze wel toe zijn aan wat actie zoals in het seizoen bij Gaby Blaaser.

De mogelijk nieuwe Bachelorette

Er zijn wat tekenen dat Rosanna Voorwald de nieuwe Bachelorette zou worden. We kunnen Rosanna kennen van Tempation Island waar ze toen aan mee deed met haar ex-vriend Niels van der Zanden. Inmiddels is ze ook ontzettend gegroeid op Social media en gaat ze als een speer. Daarnaast beheerd ze ook een account op only fans, we all know what that is right?

Bevestiging op Instagram?

Op Instagram laat Rosanna weten dat ze meerdere keren gevraagd is door haar fans om de nieuwe Bachelorette te worden. Dit zou in principe kunnen want haar relatie met Niels is als het goed is voorbij, als ze daar wel echt eerlijk over zijn.

“Haha, iedereen is zo enthousiast over het idee dat ik de nieuwe Bachelorette moet worden!” Dit zegt ze nadat een fan reageert op een story waarin Rosanna zegt dat ze best de nieuwe Bachelorette wilt worden.

Hier zijn nog even wat story’s te zien die de blondine op haar verhaal postte.

Instagram story Rosanna Instagram story Rosanna

Lees ook: Deze Temptation Island ster wordt vader van een dochtertje