We kennen haar allemaal: Yasmine Pierards. Classy Yas is van haar deelname aan Ex On The Beach en Temptation Island bekend geworden. En ja, ze is je vast niet ontgaan nadat ze meerdere dames in de villa van EOTB in de haren vloog. De beauty vertelt in de podcast Secret Society iets schokkends.

Yasmine Pierards Temptation Island getrouwd
Bron: @yasminepierards

Van Tempa naar EOTB

Yasmine Pierards maakte haar televisiedebuut als verleidster in Temptation Island 2018. Ze trok daarin erg veel op met Mezdi, die het avontuur begon – maar niet eindigde – met zijn Daniëlle. Bij Ex On The Beach seizoen 4, kwam Yasmine uit het water voor Mezdi, wat niet al te goed verliep. Kijkers vonden haar attitude tijdens het programma zo geweldig, dat ze besloot terug te komen bij het All Stars seizoen.

Terug naar Tempa

In de podcast Secret Society vertelde Yasmine iets schokkends over haar deelname aan Temptation Island. Het bleek namelijk dat Yasmine destijds nog getrouwd was met haar ex. “Mijn vrienden hadden mij voor de grap ingeschreven”, vertelt ze over haar Temptation-deelname. “Ik wilde eigenlijk helemaal niet meedoen, maar ze bleven maar bellen. Ik kwam net uit een relatie, dus ik dacht ik er gewoon heen.”

Husband and wife

Dat Yasmine destijds getrouwd was, daar praat ze niet al te graag over. “Ik was echt jong”, geeft ze zelf ook toe. “We kenden elkaar ook echt nog niet lang. En ik was jong en naïef. Ik ben toen van school gegaan, en toen is alles heel snel gegaan. Binnen het jaar waren we eigenlijk getrouwd”, legt ze uit. “Maar, nog sneller waren we weer uit elkaar.”

Toch naar Temptation Island

Dat ze nog in een echtscheiding zat, dat stopte de realityster niet om mee te doen aan het programma. “Een scheiding duurt heel lang”, legt Yasmine uit. “En ik dacht, ik heb niks meer te verliezen dus ik ga gewoon.”

Bekijk de podcastaflevering hieronder.