Twee jaar geleden zagen we Amber van Geert haar entree maken als verleidster in Temptation Island. Daar vond ze de liefde bij deelnemer Arda, met wie ze nu samenwoont en een kindje heeft. Na zo’n bevalling wil je weer je oude lichaam terug, maar volgers vinden dat ze te ver is gegaan. Ze vinden Amber “te dun”.

Amber van Geert te dun
Bron: @ambervgxx

Amber van Geert

De super knappe Amber van Geert kan je kennen van Temptation Island. Ze is niet alleen met een hele leuke partner naar huis gegaan, maar ook  met een hoop bekendheid. Op Instagram deelt Amber haar interessante leven met haar bijna 89,2k Instagram-volgers.

Naast foto’s van haar zoontje en lover plaatst ze ook veel foto’s in bikini of lingerie. Enne, we begrijpen het helemaal. Ze ziet er namelijk super zelfverzkerd uit in dat lichaam. Maar niet iedereen is het eens met haar vorm.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amber Van Geert (@ambervgxx)

Zo reageerde een fan: “Meid, alsjeblieft. Dat je gezond wil leven, prima, maar waar is je mooie lichaam?! Je hebt het niet, maar het lijkt net alsof je anorexia hebt, zonde! Je wordt echt te dun.”

Amber reageert

We kunnen ons voorstellen dat iedereen gefrustreerd zou raken van zo’n reactie. Amber kan het dan ook niet laten om niet te reageren. “De mensen die me al langer volgen, weten dat ik probeer aan te komen”, schrijft ze.

“Net zoals afvallen niet altijd gemakkelijk gaat, is aankomen ook niet gemakkelijk. Ik ben me ervan bewust dat ik heel mager ben en dat het er op een bepaald punt niet meer uitziet. Wel, ik zit op zo’n punt en dat is de reden waarom ik wil aankomen”.

Bron: @ambervgxx

“Ik was goed bezig en was al 3 kilo aangekomen”, vervolgt ze. Ze legt uit dat twee weken geleden haar wijsheidstanden getrokken werden waardoor ze niet goed kon eten. Afgelopen maandag kreeg ze er nog eens griep bovenop, en daardoor is zij die kilo’s alweer kwijtgespeeld.

“Ik weet maar al te goed dat mijn lichaam niet gezond is en dat heb ik ook al meerdere malen aangehaald op sociale media. Ik zal ook nooit meegeven dat hoe mijn lichaam er nu uitziet, een gezond lichaam is.”