Een filler hier, een knipbeurt daar: Temptation Islands Annebel deelt al haar beautybehandelingen op Instagram. Gisteren besloot Annebel de schaar in haar bizar lange lokken te zetten. Ondanks dat er een gigantisch stuk af werd geknipt, heeft Annebel nog steeds enorm lang haar. Benieuwd naar het resultaat? Wij laten het je zien.

Temptation Islands Annebel
Beeld: Instagram @annebelvisccher

Lange lokken

Wie Temptation Island: Love or Leave op de voet volgt, weet dat Annebel enorm lange manen heeft. De lange lokken van Annebel zijn volgens de realityster puur natuur, dus er moet zo nu en dan een stukje afgeknipt worden. Via Instagram deelt Annebel dat ze een bezoekje aan de kapper heeft gebracht om haar coupe weer gezond te maken. “Make-over day”, deelt ze bij het bericht.

New hair

Niet veel later deelt Annebel ook nog een foto vanuit de kappersstoel om haar nieuwe coupe nogmaals te laten zien.Β We know,Β er is een flink stuk afgeknipt, maar er is nog steeds een gigantische bos haar op de foto te zien. Wel heeft Annebel gekozen voor langeΒ curtain bangsΒ om de vorm van haar kapsel iets te veranderen. “New hair, who’s this? πŸ’‡πŸΌβ€β™€οΈβœ¨ “, schrijft ze bij de foto.

Volgers van Annebel zijn enorm te spreken over de nieuwe coupe van de realityster. “Meid wat moooooi”, “Knappie”, “Wauw echt zooooo mooi babe”, klinkt het in de comments.Β We agree!

Lees ook: Temptations Annebel laat lipfillers verdwijnen