Tijdens Temptation Island: Love or Leave leek de liefde tussen Antonio en Fleur op te bloeien. De twee beleefden samen een aantal intieme momentjes en spraken zelfs over een hereniging in Nederland. Toch eindigde deze lovestory anders dan verwacht. Fleur liep namelijk Nederland een andere man tegen het lijf.

fleur temptation island

Antonio en Fleur

Ondanks dat Fleur en Antonio een spicy dream date hadden, bleef de liefde in Nederland uit. De twee beloofden elkaar op te zoeken na het programma, maar dat is nooit gebeurd. Aan LoveReality vertelde Fleur dat de twee elkaar op de dag na terugkomst kort hebben gesproken, maar dat het contact anders was dan ze had verwacht. Eindstand: de twee hebben elkaar nooit meer opgezocht.

Nieuwe liefde

Erg verdrietig lijkt Fleur er niet om te zijn, aangezien de realityster inmiddels al een nieuwe lover heeft. Sterker nog, de twee zijn al best een tijdje samen en zijn al bij elkaar ingetrokken. Op de vraag of Fleur ooit nog mee wil doen aan een realityprogramma stelde ze namelijk: “Ik zou zo weer mee doen met een programma, maar geen liefdesprogramma, omdat ik inmiddels een leuk iemand heb ontmoet.”

Fleur vertelt vervolgens aan de showbizzsite dat ze haar nieuwe vriend in januari leerde kennen. “En vanaf februari heb ik een relatie met hem. We wonen ook al samen. Ik ben gelukkig in de liefde, mijn vriend steunt mij heel erg.” Fleur kon na haar deelname aan Temptation op behoorlijk wat heftige reacties rekenen, dus de naam van haar vriend houdt ze liever even geheim. Snappen we!

Lees ook: Jari en déze Temptation-single zijn nu een koppel