We kennen Iris als één van de smaakmakers van het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave. Samen met haar vriend Whitney is ze de ultieme relatie test aangegaan. Toch is het de vraag of ze er samen uit gaan komen, zeker met de dreamdate die er aan zit te komen. Ons is allemaal opgevallen hoe prachtig Iris is, maar hoe zag ze er vroeger eigenlijk uit?

Bron: @ieersx

Temptation Island: Love or Leave

Iris en Whitney doen dus als koppel mee aan het realityprogramma Temptation Island: Love Or Leave. Ze zitten allebei in een andere villa met singles om de temptation aan te gaan. De singles in de villa zijn ook op zoek naar de liefde, wat het nog een stukje ingewikkelder maakt.

De relatie van Whitney en Iris hangt aan een zijden draadje. Zo maakte Whitney een aantal onhandige opmerkingen en deed Iris uit de doeken dat ze, tijdens een korte break, een date met een ander heeft gehad. Oeiiii

Kleine Iris

Zoals we allemaal kunnen zien is de Rotterdamse Iris een knappe verschijning. Mocht het uitgaan met Whitney, zullen de mannen ongetwijfeld voor haar in de rij staan. Dat is ook niet zo gek, met haar prachtige lokken, portie humor en heerlijke nuchterheid.

Toch zijn wij ook benieuwd of we Iris zouden herkennen in haar jongere jaren… En had ze toen ook al zo een knap koppie? Oordeel zelf maar, wij vinden namelijk van wel.

Bron: @loverealitynl

Lees ook: Zien we dit bekende koppel in een nieuw seizoen Temptation Island?