Even leek het erop dat Temptation Islands Joop de liefde tijdens het programma had gevonden. Hij en Temptation-deelnemer Chelsy vonden na het programma de liefde bij elkaar, maar helaas was deze romance maar van korte duur. Inmiddels heeft Joop een nieuwe liefde in zijn leven, die hij via Instagram aan zijn volgers voorstelt.

Temptation Islands Joop nieuwe vriendin
Bron: Temptation Island: Love or Leave

Nieuwe liefde

De relatie tussen Joop en Chelsy leek goed te gaan, tot de twee plotseling besloten om er een punt achter te zetten. Via Instagram liet Joop zich destijds flink uit over de situatie. Hij luchtte zijn hart in een video op Instagram en was behoorlijk geëmotioneerd. “Er is nog nooit zo hard op mijn hart getrapt”, deelde hij met zijn volgers.

Het moge duidelijk zijn dat Joop hieruit een belangrijke levensles heeft geleerd. Via Instagram deelt hij nu namelijk: “Als je zoekt naar een relatie, zal je nooit eindigen in de juiste.” De Temptation-deelnemer deelt hierbij een reeks kiekjes van zijn nieuwe vriendin Kiki.

Helemaal in love

“Zorg eerst dat liefde jou vindt. Op een dag komt er dan iemand in je leven die van je houdt zoals je verdiend”, vervolgt hij zijn verhaal.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOOP (@joopdoku)

Dat veel volgers van Joop enorm blij zijn, blijkt wel uit de reacties. “Verdiend”, “Veel geluk samen” en “Zo blij voor jou lieverd!!! Onwijs gegund”, klinkt het in de comments.