Romée van Zeeland kun je kennen van haar deelname als verleidster aan het tv-programma Temptation Island: Love or Leave. En nee, dat was niet het enige. Je kunt deze beauty ook kennen uit het programma Ex On The Beach: Double Dutch. Ze heeft inmiddels duizenden volgers op haar Instagram-account en ze is niet alleen actief op dit platform. De blondine plaatst ook content op OnlyFans. Maarre, heeft deze realityster een nieuwe vlam?

romée van zeeland relatie nieuwe vriend
Bron: @romeeeeyy

Reality programma’s

Romée was in 2020 tijdens het elfde seizoen te zien als verleidster in Temptation Island. Je kunt wel stellen dat ze de meest spraakmakende verleidster was van dat seizoen en niet zonder succes. De Brabantse Romée had na heel wat geflirt eindelijk Zach voor zich gewonnen. Hij deed als koppel mee samen met Simone. Na haar deelname aan het Videoland-programma begon haar Instagram te groeien. Ze kreeg heel wat volgers erbij.

Afgelopen jaar heeft Romée wederom niet stilgezeten. Dit keer deed ze mee aan Ex On The Beach. Ze zat niet in de orginele cast. Romée kwam uit de zee lopen voor haar ex-geliefde Luca. De blondine wou hem duidelijk opnieuw voor zich winnen, alleen dacht Luca hier anders over. Je kan wel raden dat dit voor heel wat drama in de villa heeft gezorgd.

OnlyFans

Na haar deelname aan beide reality programma’s heeft Romée een OnlyFans-account aangemaakt. Ze had namelijk in de gaten dat haar pikante foto’s op haar Instagram-account wel in de smaak vielen. En niets blijkt minder waar, want de realityster heeft tussen de 4 en 5 duizend abonnees die elke maand een tientje betalen. Ze houdt er dus ook nog eens een lekker salaris aan over.

Hoewel Romée tijdens haar deelname aan de twee Videoland-programma’s haar lover niet had gevonden, is ze nu kennelijk wel gelukkig in de liefde. Althans, dat denken wij.

Instagram Story

Het is vandaag Valentijnsdag, wat betekent dat veel koppels hun blijk van waardering aan hun lover delen op social media. Enne, verrassend genoeg doet Romée dit ook. Ze plaatst een foto waaron ze naast een man staat, de foto is erg ingezoomd dus je ziet helaas geen gezicht. Ze plaatst bij de foto een gifje met de tekst: “happy valentines.” Deze Story is wel heel opmerkelijk. Voor zover wij wisten, was de blondine namelijk single. Ze had ook nooit eerder een foto met een potentiële lover geplaatst. Betekent dit dat Romée dan toch in een relatie zit?

romée van zeeland nieuwe vriend relatie
Bron: @romeeeeyy