Gisteren zagen we in een video van Temptation Island Beach Bar dat Ali een onthulling over Shanta deed. Hij stelde dat Shanta hem berichtjes stuurde vanaf een anoniem Instagram-account. Maar klopt deze informatie eigenlijk wel?

Shanta Temptation Island: Love or Leave voorspelling uit elkaar
Bron: Videoland | Temptation Island: Love or Leave

Roddels over Shanta

We kunnen er in Temptation Island niet omheen: Shanta en Ali kunnen het samen heel goed vinden. De twee hebben al meerdere keren aangegeven dat zij elkaars temptation zijn. En dat is duidelijk, aangezien Shanta Ali steeds mee op date neemt.

De uitkomst van Temptation Island weten we natuurlijk nog niet, maar als we Ali mogen geloven dan zit Shanta overduidelijk nog achter hem aan. Hij heeft er een bijzondere theorie op losgelaten, maar weet bijna zeker dat Shanta hem via een anoniem account berichtjes stuurt op Instagram.

Stiekem DM’s sturen

Ze zou namelijk via een anoniem account berichtjes over dingen die gebeurd zijn in Temptation Island naar juice channels gestuurd hebben. “Volgens mij ben ik degene die er achter is gekomen”, begint Ali. Hij ontving berichtjes van een anoniem account en hij denkt dus dat Shanta daar achter zat. “Dan stuurt dat account een DM en elke keer dat dat account ‘zij’ zei, schreef die persoon dat met ‘z-e-i’, dus zeggen. En dat zegt zij ook”, zegt Ali over Shanta. Maar dat is niet het enige opvallende wat dat account stuurde. Er zou volgens Ali ook een DM gestuurd zijn met “Shanta en jij passen heel erg bij elkaar.”

Zeker weet Ali dit natuurlijk niet, maar dit is ieder geval wel zijn ’theorie’. Alleen volgens Shanta zit het anders.

Shanta reageert

Als we Shanta haar nieuwste post op Instagram zien, dan lijkt het ons duidelijk dat er niks van deze geruchten blijkt te kloppen. “When someone’s telling me rumors about myself that I didn’t even know I did“, shrijft Shanta. Oftewel: ze ontkracht deze roddels volledig.

Uiteraard mogen de deelnemers van Temptation nog niks zeggen over de uitkomst van het programma, dus wij zijn héél benieuwd hoe dit uiteindelijk gaat eindigen…