Een deelname aan een realityshow als Temptation Island kan je leven behoorlijk op z’n kop zetten. Vanaf het moment dat die camera’s op je gericht zijn, sta je in de schijnwerpers en wordt elke stap die je zet en elk besluit dat je neemt onder een vergrootglas gelegd door het publiek. Nu kiest Maris er zelf voor om een eerlijk verhaal met haar volgers te delen.

cosmetische ingreep Maris Temptation Island
Bron: @marismarshmallow

Maris Temptation Island

Maris en Ivo gingen door een emotionele rollercoaster tijdens hun deelname aan Temptation Island. In een interview met Vrouw blikt Maris terug. Zo begint ze met: “Onze relatie kreeg echt een klap. Vlak voor Temptation Island hadden we besloten om iets vrijer in ons liefdesleven te staan. Ik wilde daar niet over praten op televisie, maar kreeg steeds beelden van Ivo en verleidster Esmé die het over open relaties hadden.” In het interview deelt ze openlijk hoe na Temptation Island haar relatie maar ook haar eigen acties onder de loep werden genomen. Niks bleef meer écht geheim. Enne, dat was wel even wennen voor de twee deelnemers.

“Je relatie op tv testen kan zeker werken als je tegen dingen blijft aanlopen en wil uitzoeken of je er wel of niet voor moet gaan. Maar Ivo en ik hadden geen grote problemen, dus bij ons heeft het alleen maar onrust gecreëerd”, zegt Maris in het interview. Toch gaat het tussen Maris en Ivo nu weer heel goed. Ondanks dat haar relatie nu iets minder in de spotlights staat, worden wel haar eigen acties openlijk gedeeld met haar volgers op Instagram.

Cosmetische ingreep

Maris deelt haar cosmetische ingreep via Instagram, inclusief een foto van haarzelf met een glimlach op haar gezicht die boekdelen spreekt.

Ze begint haar bericht met de woorden: “Ik heb even getwijfeld of ik dit geheim wilde houden, maar vind het zelf altijd belangrijk om open te zijn.” Ze deelt hoe haar deelname aan Temptation Island haar privéleven heeft blootgelegd en hoe foto’s van haar oude boezems nu waarschijnlijk overal op internet rondzwerven. Dus ja, het geheimhouden van haar recente ingreep heeft waarschijnlijk weinig zin, schrijft ze in haar Instagram post.

Maris deelt met haar volgers dat ze kortgeleden een borstvergroting heeft gehad, maar benadrukte dat ze aan niemand uitleg verschuldigd is. Ze legt echter wel uit dat deze beslissing volledig voor haarzelf was.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MARIS (@marismarshmallow)

Haar woorden zijn duidelijk en oprecht: “Natuurlijk ben ik niemand verantwoording verschuldigd, maar toch wil ik zeggen dat ik deze keuze echt voor mezelf heb gemaakt. Hoe cliché ook je leeft maar één keer en ik wilde graag weten hoe het is met net wat grotere vriendinnen. En ja, ik heb zeker goed onderzocht wat de risico’s waren, maar ik durfde het toch aan.”