Temptation Islands René en Annebel zijn sinds hun deelname verloofd. Toch gaan er geruchten rond dat Annebel tijdens haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle vreemd is gegaan. Wij zijn confused, want dit is toch niet echt gebeurd?

René reageert op Annebel vreemdgaan
Bron: @rene.spoelstra

Meneer de geluidsman

RTL Boulevard maakte kortgeleden al bekend dat Lena een nieuw liefje heeft. Haar geliefde is niemand minder dan de geluidsman van het programma Echte Meisjes in de Jungle, waar ze aan mee heeft gedaan. Volgens Lena zou zij niet de enige zijn geweest die interesse had in meneer de geluidsman, die Leandro blijkt te heten. Lena onthult dat Annebel ook ontzettend haar best deed om indruk te maken op Leandro.

Volgens Lena is het in de jungle niet alleen gebleven bij indruk maken en flirterig gedrag, maar heeft er iemand zelfs fysiek contact gehad. En volgens gossips zou dit dan om Annebel gaan.

René reageert

Verloofde René die natuurlijk ook van de geruchten heeft gehoord, maakt zich niet druk om alle gossips. Hij post een foto van hem en Annebel samen en schrijft daar in lief en motiverend tekstje bij.

“Trots ben ik op mijn topper Annebel”, begint René “Wat is het allemaal snel gegaan voor ons afgelopen jaar. Enorm veel positiviteit na Temptation 2022. Lieve reacties van de mensen op social media, of wanneer we mensen tegen kwamen op straat. Je werd toen al snel benaderd of je nog eens mee wilde doen aan een programma. Voordat je het wist stond je een paar maandjes later in de jungle tussen al die andere meiden. Enorm spannend natuurlijk!! In de Jungle, zonder mij, tussen dames waarvan sommige het al jaren gewend zijn, al die camera’s en de aandacht”, aldus René.

Maar geruchten?

Tussen de twee lijkt er dus helemaal niks aan de hand te zijn en maken ze zich niet druk om de geruchten. En daar zijn wij héél blij om.