Er zitten – wat ons betreft – behoorlijk wat verschil tussen een deelname aan Temptation Island: Love or Leave of Ex on the Beach: Double Dutch. Toch vond één van de deelnemers het lastig om een keuze te maken tussen de twee programma’s. De knappe Fleur zou namelijk bijna aan EOTB meedoen.

temptation island single
Bron: Tom Cornelissen

Bijna meegedaan aan EOTB

Doe je als single mee aan Temptation Island, dan ben je op zoek naar de liefde. Doe je mee aan EOTB, dan is de liefde vaak ver te zoeken. EOTB-deelnemers doen over het algemeen (en naar eigen zeggen) mee om sensatie, drama en lust te vinden. En dat is blijkbaar iets waar Fleur in eerste instantie ook naar op zoek was. In een vragenrondje op Instagram vertelt ze namelijk dat ze eigenlijk aan EOTB mee zou doen.

“Het begon eigenlijk als grap. Ik zat in de casting van Ex on the Beach. Om een lang verhaal kort te maken, werd het vanaf vorig jaar oktober heel serieus”, vertelt ze lachend.

Voor de fame

Een volger vroeg Fleur of ze aan het programma mee heeft gedaan voor de fame. Waarop Fleur een eerlijk antwoord geeft: “In eerste instantie was het niet voor bekendheid.” Toch benadrukt ze dat alle bekendheid die Temptation Island met zich meebrengt haar op werkgebied wel voordelen geeft. “Het is nu wel handig voor m’n eigen bedrijf”, stelt ze.

Avontuurtje met Antonio

De nieuwste aflevering van Temptation Island heeft er voor gezorgd dat Fleur nog meer in de spotlights wordt gezet. Nadat Cleo via een videoboodschap een punt achter haar relatie met Cleo zette, besloot Antonio zijn fling met Fleur verder voort te zetten. De twee zetten op beeld behoorlijk de bloemetjes buiten, maar daar heeft Fleur totaal geen spijt van.

“Op zich ben ik wel blij met deze aflevering, want ik ben wel oké neergezet. Niet als een stoker ofzo, dus daar ben ik wel heel blij mee”, aldus Fleur.

Lees ook: Zo ziet Temptation Islands Kenzo er met lang haar uit