Als we heel eerlijk moeten zijn, dan hadden we never verwacht dat Jari en Nena als koppel zouden eindigen. In Temptation Island verbleven de twee niet in dezelfde villa, maar toch leerden ze elkaar vlak na het programma kennen. Hoe is dat precies gaan?

Liefde op het eerste gezicht

Voor de mensen die er niet in geloven: liefde op het eerste gezicht bestaat echt. Aan RTL Boulevard vertellen Nena en Jari dat de twee elkaar meteen zagen zitten. Ze spotten elkaar een week na de opnames van Temptation Island tijdens een bootfeestje. “Nena kwam aanlopen en ik had meteen zoiets van: poeh, dat is wel een mooie verschijning.”

Dat gevoel kwam blijkbaar van twee kanten, want het koppel is sindsdien elk weekend samen geweest, zo stelt Nena. Daarnaast hebben de twee ook nog eens twaalf dagen samen in quarantaine gezeten. Relatietest? Check.

Half jaar samen

Mocht je denken dat Nena en Jari nog maar net samen zijn, dan heb je het mis. De twee zijn dus vlak na de opnames van het programma samengekomen – en dat is inmiddels al een half jaar geleden. De bekendmaking van de relatie zorgde op Instagram dan ook voor veel verbaasde reacties. “Ik vind het wel leuk dat als je het dan naar buiten brengt er zoveel mensen zijn die het jou dan ook echt gunnen”, stelt Nena.

Grote toekomstplannen

Nena en Jari zijn op dit moment een half jaar samen en hebben grote plannen voor de toekomst. “We hebben nog zoveel dingen die we willen doen”, aldus Jari. Hij ziet het naar eigen zeggen wel zitten om volkszanger te worden. “Er is nog nooit iemand geweest uit een realityprogramma die Nederlandstalige muziek is gaan zingen of de kroegen en cafeetjes is ingegaan”, legt hij uit.

Niet alleen Jari, maar ook Nena heeft grote (en zelfs spicy) plannen voor de toekomst. “Ik ga een sexy kantje van mezelf laten zien op het internet”, hint ze met een knipoog. Oef!

Lees ook: Hint dit Temptation-koppel op een eigen realityshow?