Gisteravond verscheen de allereerste aflevering van Ewout:. In dit programma van Ewout Genemans duikt de presentator iedere aflevering in verschillende interessante onderwerpen. In de nieuwste aflevering nam de presentator een kijkje in de wereld van Only Fans – en plotseling dook Temptation Islands Gregory in dit programma op.

Temptation Islands Gregory
Bron: Tom Cornelissen (Temptation Island: Love or Leave)

Steamy content

Veel deelnemers van realityprogramma’s maken er geen geheim van dat ze aan de weg willen timmeren op Only Fans. Niet omdat ze deze job zo geweldig vinden, maar omdat je er enorm veel geld mee kan verdienen. Ook de vriendin van Gregory (bekend van Temptation Island) deelt pikante content van zichzelf op het internet.

In de aflevering van Ewout: de doffe glans van de porno-industrie besloot Ewout Gregory en zijn vriendin Anna Bron te interviewen. Hierbij doen de twee een aantal onthullingen over hun ervaringen met het platform.

Bizar veel geld

De twee maken pikante content en delen dit vervolgens op het platform waar ze betaalt voor krijgen. Anna laat weten dat dit haar maandelijks tussen de €35.000 en €40.000 oplevert. “Dat is serieus geld”, vindt Ewout. Maar voor Anna is het nog lang niet genoeg. Ze wil graag naar de hoofdstad van deze industrie, namelijk Los Angeles.

In de aflevering zien we dan ook dat Anna naar LA vertrekt om contact te zoeken met een grote Only Fans-creator. Als ze daar eenmaal is aangekomen moet ze meteen wat spannende content maken voor de Hollywood Sign, zonder shirt uiteraard. Ze moet haar volgers natuurlijk wel blijven verrassen, stelt Anna in gesprek met Ewout.

Niet zo rooskleurig

In het programma neemt Ewout ook een kijkje achter de schermen in deze industrie. En dat blijkt een stuk minder rooskleurig dan verwacht. De jonge meiden in de industrie wonen bij hun manager in huis. En dat is niet een luxe hotel, maar op de bank tussen allemaal etenswaren en vieze kleedjes. De manager vertelt aan Ewout dat het niet zijn taak is om de jonge meiden gelukkig te maken, hun psychische gesteldheid vindt hij dan ook niet belangrijk.

Een behoorlijk shocking aflevering, die zeker het kijken waard is. Heb je ‘m gemist? Via Videoland kan je de aflevering gemakkelijk terugkijken.