Een filler hier, borstvergroting daar: het lijkt tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Toch hoeft een cosmetische ingreep echt niet een gelukkig gevoel te garanderen, zo weet ook Temptation Islands Milou. De realityster liet haar borsten vergroten en laat via Instagram weten niet blij te zijn met het resultaat.

Milou borstvergroting
Bron: @milouvanagtmael

Bikinikiekje op Instagram

Milou heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat ze aan zichzelf laat sleutelen. Zo wisten we dat Milou eerder al eens een borstvergroting onderging. Milou besloot voor haar borsten echter opnieuw onder het mes te gaan, maar dit verliep niet zoals gepland. Via Instagram deelt de Temptation-ster een foto van zichzelf in bikini, waarna ze behoorlijk wat kritiek krijgt.

“Zo zonde dit” en “Waarom zo groot? Je bent mooi van jezelf?”, klinkt het in de reacties. Hier laat Milou het niet bij zitten, aangezien ze in de reacties onder haar post laat weten dat ze zelf ook niet blij is met het resultaat.

‘Vind het verschrikkelijk’

Milou laat haar volgers weten dat ze opnieuw onder het mes moest vanwege een lek in haar borstprothese. “Sommig artsen doen waar ze zelf zin in hebben”, begint ze haar verhaal. “Ik moest een prothese wissel omdat er één lek was. Ik vroeg om iets groter, dus 100/200cc extra… Maar ik werd wakker met 400cc extra. Niet mijn keuze en ik vind het verschrikkelijk.”

Gelukkig kan de Temptation-ster er iets aan doen, namelijk een nieuwe operatie. Milou laat dan ook weten dat ze zichzelf binnenkort laat opereren door een andere arts

In de reacties wordt duidelijk dat volgers van Milou behoorlijk geschrokken zijn van haar verhaal. “Heel goed van je! Niet te lang wachten” en “Wat erg om te horen. Blijf dicht bij jezelf, ik hoop dat ze je in een andere kliniek goed kunnen helpen.” Heavy.

Lees ook: Temptations Annebel ondergaat cosmetische ingreep