We hebben allemaal kunnen zien hoe heftig het eraan toe ging bij het laatste kampvuur. Donna en Nico verlieten temptation als singles en het leek alsof dit ook niet meer goed zou komen. Niets is minder waar, Donna en Nico hebben de ruzie bijgelegd en het lijkt erop dat Nico een relatie niet uitsluit.

Foto door Tom Cornelissen
Foto door Tom Cornelissen

Strijdbijl begraven

Dat we de twee überhaupt nog samen zouden zien had niemand verwacht, maar dat ze zo goed met elkaar over weg zouden kunnen is voor ons een wonder. In een gesprek met Nick Eshuis blikken Nico en Donna samen terug over hun deelname aan Temptation Island. De twee lijken goed overweg te kunnen, terwijl ze op hun dode gemakje genieten van een McDonald’s-menu.

Zeg nooit nooit

Natuurlijk kon Nick de vraag of het ooit weer wat kan opbloeien niet laten. Donna is heel duidelijk met haar antwoord. “We zijn gewoon chill met elkaar en hebben geen ruzie ofzo. Maar een romantische klik? Nee dat zit er niet in.” Een dikke nee voor Donna dus, maar hoe zit het met Nico? “Zeg nooit nooit”, zegt hij met een lach op zijn gezicht, “maar op dit moment niet, denk ik.”

Andere relatie

Voorlopig zit het er dus niet in voor de twee, maar speelt er dan toevallig nog wat anders? Eerder vertelde wij al dat Jimi een nieuwe relatie heeft, dus die is al uitgesloten. “Na Temptation hadden Jimi en ik nog wel contact, maar niet zoals het op Temptation was. Ik vind dat eerlijk gezegd wel jammer, maar ik wist ook dat ik niet van de ene relatie in de andere wilde springen”, vertelt Donna hierover.

Ook de fling tussen Laure en Nico bleek van korte duur te zijn. “We hebben een gezellige tijd gehad, maar daar is verder niets uit gekomen. Momenteel wil ik gewoon genieten van mijn rust. Een beetje Nico-time.”

Lees ook: What Delphine had al een relatie vóór Temptation Island