We genieten weer volop van de zomerse zon! En hoe beter dan buiten op het terras? Wij hebben een aantal pareltjes in Amsterdam voor jullie verzameld waar je tot in de late uurtjes kunt genieten van de (nazomer in Amsterdam.

Pompet

Pompet is een bar-restaurant met Franse keuken op één van de gezelligste plekken van Amsterdam Noord. Met een riante terras met uitzicht over het Noorderpark is dit een topplek voor de zomerse dagen. Je kunt hier genieten van een ruime keuze uit spannende wijnen en ze hebben een wisselende menukaart voor lunch en diner.


View this post on Instagram

Vanaf vandaag zijn wij 7 dagen geopend vanaf 9:00. Happy ?? day!

A post shared by Pompet (@restaurantpompet) on

Pizza Pizza

Onlangs opende de DJ-bar Radio Radio in Westerpark Pizza Pizza. Het is een goede, no-nonsense pizzazaak en eigenlijk de ideale plek om nog wat te eten wanneer je met een knorrende maag staat te dansen in Radio Radio. Terwijl je op de kleurrijke houten banken van het terras zit kan je genieten van de muziek binnen. Een win-win situatie als je het ons vraagt.

Cafe Restaurant Amsterdam

Voor de locals beter bekend als Cradam. Met een uitgebreide lunch en dinerkaart is dit een heerlijke plek bij het Westerpark met mooi weer. Én, ook goed om te weten, het is hier hartstikke kind vriendelijk.


View this post on Instagram

Het terras ???

A post shared by Café Restaurant Amsterdam (@caferestaurantamsterdam) on

Oumuamua

Nieuw in Amsterdam Noord is Oumuamua, een (hyper)pop-up venue met muziek, kunst, eten en werken. De eigenaren noemen het zelf een ruimteschip – toegankelijk voor iedereen, waar muziek, kunst, eten en werken langs en door elkaar heen lopen.


View this post on Instagram

Suns out guns out. Kom een lekker verfrissend drankje halen op ons terras vandaag! ??

A post shared by ‘Oumuamua (@oumuamua_amsterdam) on

Café Thijssen

In hartje Jordaan zit Cafe Thijssen. Hier kan je ’s ochtends al terecht voor een kop koffie, ’s middags hebben ze een veelzijdige lunch en in de avond gaan alle acht de bierkranen open. Een café zoals een café hoort te zijn.


View this post on Instagram

Die hond maakt het helemaal af ? . . #kroeghond #bardog #rug #bruineloper #picturesque #summernights ? @syrahlala

A post shared by Café Thijssen (@cafe_thijssen) on

De Gouden Reael

De Gouden Reael ligt op Bickerseiland en het pand dateert uit de Gouden Eeuw. Langs de gevel is een riante terras aan de Zoutkeetsgracht met uitzicht op het water en passerende bootjes.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Restaurant De Gouden Reael (@degoudenreael) op

Cafe Tabac

Dit café zit op de mooiste hoekje van Amsterdam in hartje Jordaan. Een bruine kroeg zonder terras, maar waar het in de zomermaanden altijd druk is buiten. Met mooi weer plaatsen ze grote zachte kussens zodat iedereen comfortabel kan genieten van het uitzicht van de Brouwersgracht.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Café Tabac (@tabac_cafe) op