De terrassen zijn weer open sinds 1 juni! Natuurlijk gebeurt dat volgens een aantal maatregelen, zoals het blijven houden van de 1.5 meter afstand, maar dat mag de pret niet drukken. We kunnen allemaal weer van het overheerlijke weer genieten dat we momenteel hebben in ons land, met een wijntje of borrelplank erbij. Wijnen, wijnen, wijnen vanaf het terras! Hoppakee.

Terrassen aan het water FEM FEM

En is het niet het allerfijnst dit te doen vanaf een terras aan het water? Op deze terrassen in Amsterdam zit jij heerlijk aan het water.

Amstel Boathouse

Zoals de naam al doet vermoeden, ligt dit terras pal naast het water. Middenin het Martin Luther Kingpark is het Amstel Boathouse te vinden en hier kun je terecht om heerlijk te genieten van jouw drankje. Mocht het je allemaal wat te warm worden, houdt niemand je tegen om even een duik te nemen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Amstel Boathouse Amsterdam (@amstelboathouse) op

Edel in Between

Jouw drankje drinken en genieten van een heerlijke borrelhap kan hier vanaf de prachtige grachten van Amsterdam. Ga lekker achterover zitten en kijk je ogen uit.

George Marina

George Marina is helemaal omringd door nieuwe, hoge gebouwen en heeft een eigen terras aan de haven. Je kunt hier niet alleen terecht voor een normaal hapje en drankje maar ook voor sushi en kreeft. Van casual tot chique dinner date dus. The place to be op een warme zomeravond!

Waterkant

Dit terras is al aardig bekend onder de Amsterdammers en op zomerse dagen dan ook een geliefde hotspot. Er is namelijk altijd wel een plekje voor je vrij, zelfs op de rand van de kade. Het restaurant is geïnspireerd op Paramaribo, zie jij jezelf al zitten met een heerlijk Surinaams biertje?


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Waterkant (@waterkantamsterdam) op

Pllek

Midden in de stad op het strand zitten, het kan écht! Op het terras bij Plekk kun je heerlijk achterover zitten in één van de zitzakken en genieten van een heerlijke cocktail terwijl de zon ondergaat.

Strandzuid

Dit terras ligt op een verrassende plek, namelijk achter de RAI Amsterdam. Niet de eerste plek waar je aan denkt bij een terras aan het water, en daarom juist een verborgen parel! Je komt aan bij het strand en kunt even helemaal ontspannen met jouw favoriete drankje in de hand, met uitzicht op het Beatrixpark.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Strandzuid (@strandzuid) op

Hangar

Ben jij de bruisende stad even helemaal zat en ben je toe aan rust? Dan ben je bij Hangar helemaal op jouw plek. Het terras is super Instragammable en je kunt er terecht voor een heerlijke borrel én lunch!

Roest

Ook bij Roest kun je met blote voeten lopen door het zand en relaxen met de zon op je bol. Hier kun je in de weekenden terecht om van het mooie weer te genieten, de plek is namelijk alleen open in het weekend. Sit back and relax!

Lees ook: Het mag bijna weer: dit zijn de Amsterdamse terrassen met extra lang zon