Wie kent ze niet, de meest bekende tweeling van Nederland: Sharon en Esmee Ipema. De zusjes veroverden als duo de stranden van Ex On The Beach en werden onder de kijkers bestempelt als ‘psycho’. Toch is het nu al eventjes geleden dat de twee meiden de wereld van het programma op zijn kop zetten. Zou dat te maken hebben met de reden dat Sharon nu zwanger is?

@esmee-ipema Instagram
@esmee-ipema Instagram

Blessed with a baby

“God has blessed me with a beautiful baby on the way”, deelt Sharon trots op Instagram. Het wordt haar eerste kindje. Voor zover bekend heeft de Brabantse geen vriend. Dit overigens in tegenstelling tot haar tweelingzus Esmee, en dat leverde nogal eens ruzie op. Sharon was volgens Esmee namelijk ‘jaloers’ op het feit dat haar zusje nu meer tijd met haar lover Jeroen doorbracht, dan met haar. Voor dat laatste hoeft Esmee in ieder geval niet meer bang te zijn aangezien Sharon haar handen vol gaat hebben aan de baby.


Who’s the daddy?

Zus Esmee is heel gelukkig met het nieuws. “Het besef is er nog steeds niet, maar er komt een wondertje bij. Ik kan niet wachten om jou te ontmoeten”, schrijft ze. “Jullie zijn de belangrijkste personen in mijn leven. Ik hou van jullie!”

Wellicht maakt Sharon in de toekomst nog bekend wie de vader van de kleine spruit is, maar voor nu wensen we haar veel zwangerschapsplezier!


Lees ook: Jethro en vriendin onthullen of ze een jongen of een meisje krijgen