De Terror twins zijn vanaf het begin al onze favorieten van Ex On The Beach. De meiden staan natuurlijk bekend om hun grove uitspraken en acties. Maar wat blijkt? Terror Twin Sharon had liever niet meegedaan aan Ex On The Beach, nu zij is bevallen van haar eerste dochtertje.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SHERUN (@sharon_ipema)

Spijt

Terror twin Sharon is laatst bevallen van haar dochtertje Zaya, congrats girl! We zullen binnenkort geen grove uitspraken meer horen over haar acties in bed met Harrie de Hengst en de Italiaanse worst van Elias, ze heeft namelijk hartstikke spijt van haar deelname.

Een andere toekomst voor Zaya

Tijdens een interview met Veronica Superguide maakt de twin dit duidelijk: “Ik heb nu een totaal ander leven. Later zal ik Zaya vertellen: mama was jong en maakte verkeerde keuzes. Ik heb spijt van mijn grove uitspraken die we hebben gedaan, zo zijn wij eigenlijk helemaal niet. Ik ga er in ieder geval voor zorgen dat Zaya later niet mee doet aan zulke programma’s.” Het is maar goed dat er een andere toekomst voor Zaya in zit, ookal vinden wij het nog zo jammer.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SHERUN (@sharon_ipema)

Moeder heeft altijd gelijk

Er was een iemand die het al die tijd al mis zag gaan: de moeder van de Terror Twins. Maar buiten advies geven had de moeder van Esmee en Sharon geen inpact. De naam Terror Twins hebben ze niet voor niks gekregen, ze waren niet te stoppen. De twin was op dat moment achttien, en niet van gedachte te veranderen. “Als moeder kan je alleen maar adviseren, ze doen het uiteindelijk toch wel zelf. Als ik ze had verboden om mee te doen, waren ze het huis uit gegaan”, vertelt de moeder van de twin.

Lees ook: Is Ex On The Beach’s Jørney escort geweest in Dubai?