Thalia, de temperamentvolle Zuid-Amerikaanse schone die ons hart veroverde in het programma, heeft haar liefdespad op een onverwachte route voortgezet. Gelekte foto’s van een intiem terrasgesprek waren slechts het topje van de liefdesijsberg. Jawel, Thalia heeft gekozen voor een andere B&B Vol Liefde-deelnemer dan Leendert, en het is niemand minder dan Harry die haar hart sneller doet slaan!

Thalia B&B Vol Liefde
Bron: B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde

Het is geen geheim dat het liefdesavontuur van Thalia niet zonder hobbels is verlopen. De geruchtenmolen begon te draaien toen nieuwsgierige ogen de twee tortelduiven op een gezellig terrasje spotte. Enne, de vonken tussen hen waren duidelijk zichtbaar. Vragen en speculaties vulden de lucht, maar nu is het hoge woord eruit. Thalia en Harry zijn een setje! Dit nieuws bevestigt dat de vonk tussen de twee tijdens de reünie is overgesprongen naar een relatie.

In een exclusief gesprek met reporter Aran Bade van RTL Boulevard, heeft Thalia haar hartverwarmende liefdesverhaal onthuld. “Beste mensen, Harry en ik hebben groot nieuws. Wij hebben elkaar bij de reünie leren kennen en vieren nu groot feest, want wij gaan samen het avontuur aan.”

Thalia en Harry B&B Vol Liefde
Bron: RTL Boulevard

Harry bij Debbie

Terugkijkend op het B&B Vol Liefde-seizoen herinneren we ons allemaal Harry’s oprechte wens om een energieke vrouw te vinden. “Samen dingen organiseren en doen. Als ik verliefd ben of word, dan word ik alleen maar enthousiaster en wil ik alleen maar meer weten en meer ervaren. Ik heb er echt zin in om dit te gaan ontdekken”, zei hij vol overtuiging. Ondanks zijn positieve instelling en charmes moest Harry zijn pogingen om het hart van Debbie te veroveren, staken. Maar zoals het spreekwoord luidt: waar een deur sluit, gaat een ander open.

Thalia bij Leendert

Leendert, aan wie Thalia’s genegenheid eerst leek te behoren, onthulde tijdens de reünie-aflevering dat hun band enkele weken duurde. Dit bestond uit lange, diepgaande gesprekken en romantische wandelingen. “Maar toch kwam er vooral bij mij twijfel, en heb ik toch in zo goed mogelijk overleg moeten zeggen: sorry”, deelde Leendert. Zo blijkt dat het lot andere plannen voor Thalia had en dat de vonk met Harry sterker was dan verwacht.

Deze zomerse plotwending in het B&B Vol Liefde-verhaal bewijst dat liefde onvoorspelbaar en vol verrassingen is. We kunnen niet anders dan meegenieten van Thalia en Harry’s nieuwe liefdesavontuur en afwachten wat de toekomst voor dit paar in petto heeft.