Vandaag is het niet zomaar een woensdag: Wednesday, de film gebaseerd op de dochter van Morticia en Gomez Addams uit The Addams Family staat namelijk vanaf vandaag op Netflix.

The Addams Family Wednesday Netflix
Bron: Wednesday

Wednesday

Fans van The Addams Family kunnen in hun vingers… we bedoelen handjes knijpen. Tim Burton heeft namelijk zijn eerste grote liveaction-tv-serie gemaakt, en die kan je vanaf nu op Netflix kijken.

De achtdelige serie vertelt over het verhaal van Wednesday Addams, de dochter van Morticia en Gomez Addams. Als Wednesday zich voor de zoveelste keer misdraagt op school, wordt ze verbannen naar een omineuze instelling voor speciaal onderwijs diep in een donker bos. Op dit speciaal onderwijs hebben haar ouders elkaar leren kennen. Zal dit dan toch een betere school voor haar zijn? Zal ze eindelijk niet meer als freak gezien worden? En zal ze het geheim weten te ontrafelen dat haar ouders 25 jaar geleden al bezighield?

1991 Wednesday maakt comeback

Jenna Ortega, heeft de eer om in deze serie Wednesday te spelen. Maar wat leuk is voor de échte fans: Christina Ricci, die de iconische rol speelde in de The Addams Family-film uit 1991, zal ook haar opwachting maken als een ander personage: Marilyn Thornhill.

Kijk nu

Heb je nou ook een donkere humor, net als Wednesday? Dan is deze Tim Burton-serie echt wat voor jou. Want wie is er nou niet benieuwd naar een serie van de meest iconische gothic-horror filmmaker? Bekijk de trailer hier: