Momenteel blijven we met z’n allen iets vaker thuis dan we normaal zouden doen. Dat levert een kritische blik op ons interieur op. Stoor jij je eigenlijk ook altijd aan dat lelijke ding in je woonkamer? Tja, mooi is anders maar zoals Joey Tribbiani ooit zei tijdens een aflevering van Friends: where does all your furniture point at? En als je een avondje wilt bankhangen en Netflixen is het tóch lekkerder op een groot scherm. Daar hebben wij nu de perfecte oplossing voor gevonden…

Virtueel museum

Mogen wij je voorstellen aan The Frame; de tv en kunstwerk in één die er altijd mooi uitziet. Wanneer deze uitstaat, wordt hij namelijk omgetoverd tot een schilderij. Met 100 geïnstalleerde kunstwerken en meer dan 1.000 kunstwerken in de Art Store verkrijgbaar, maar je kan ook je eigen foto’s op The Frame tonen via de Smart View app.  Laten we eerlijk zijn: behalve op de brakke zondag en tijdens Netflix avondjes staat je televisie gemiddeld toch het grootste deel van de dag uit. Tot nu dus. Bye bye, gapend zwart gat aan de muur!

Passend bij het interieur

In 2020 heeft Samsung een nieuwe inch-maat toegevoegd, de 32 inch. Bij aankoop van The Frame ontvang je altijd een lijst naar keuze erbij. Geen interieur is namelijk hetzelfde. Daarom is de lijst van The Frame aan te passen naar jouw interieur en smaak. En verandert de stijl van je woning? Geen probleem, door het magnetische kliksysteem verander je eenvoudig van lijst. Tot 15 november ontvang je bij aankoop van The Frame een lijst in een door vtwonen geselecteerde trendkleur 2020 of RAL-kleur naar keuze. Bijvoorbeeld de kleur Linen, Ash Grey of Concrete. Benieuwd welke kleuren er allemaal zijn? Kijk dan op samsung.com/nl/vtwonen. De lijst vraag je aan via de Samsung promotiepagina waarop je je The Frame registreert. Vervolgens wordt deze speciaal voor jou in de gewenste kleur gespoten en opgestuurd.

Samsung The Frame Samsung The frame 1

Netflixen

The Frame is een Smart TV die slimmer én scherper is dan ooit. De nieuwe The Frame TV’s hebben 4K QLED beeldkwaliteit. Moet je voorstellen hoe helder alle films en series wel niet zijn die jullie hierop kijken. Met het overzichtelijke Smart Hub menu kun je makkelijk zappen tussen verschillende streamingdiensten als Netflix, Apple TV, Disney Plus en Amazon Prime Video. Maar ook surfen naar je favoriete websites en leuke nieuwe apps ontdekken behoort tot de mogelijkheden. En met maar één afstandsbediening verander je eenvoudig de instellingen, zenders en kunstwerken.

Facetimen

Daarnaast kun je The Frame gemakkelijk bedienen met de One Remote Control of de SmartThings-app. Met Tap View schakel je het beeldscherm van je telefoon of laptop makkelijk over naar je televisie, zodat je het normaal o zo kleine beeldschermpje in vol ornaat kunt bekijken. Perfect voor wanneer je wilt videobellen of Facetimen. Zo hebben jullie toch levensgroot ‘bezoek’ in de woonkamer, maar dan gewoon op afstand. Handig!

Gamenight

In menig huishouden wordt weleens gediscussieerd over de grootte van een televisie. Logisch ook. Jij hecht waarde aan het design binnen jullie interieur en laat hem het liefst zo subtiel mogelijk opgaan tussen de rest van jullie meubels. Vriendlief wil waarschijnlijk gewoon gamen en zo nu en dan genieten van een voetbalwedstrijd op de beeldbuis. The Frame van Samsung is de televisie voor jullie allebei, want alles is hierop mogelijk.

Long story short: hij gelukkig, jij gelukkig.

Lees ook: Avondje wegzwijmelen: Notting Hill is vanaf nu weer te zien op Netflix. (Zo veel fijner om op The Frame te kijken.)