Éindelijk heeft Netflix de eerste beelden gereleased van de toekomstige blockbuster van Netflix. The Irishman van Martin Scorsese is de duurste film van Netflix óóit met een budget van 175 miljoen en een sterrencast waar niet aan te toppen is. We noemen een Robert De Niro, een Al Pacino en Joe Pesci. Met deze namen alleen al weet je dat je te maken hebt met een enorm goede maffiafilm.

duurste netflix film FEM FEM

De duurste film van Netflix óóit

Al tijden wordt er gespeculeerd over de nieuwe film genaamd The Irishman. Martin Scorsese is al sinds 2008 bezig met dit project en in 2016 waren ze begonnen met filmen. De film is in 106 dagen geschoten wat ook nog eens de langste schiettijd van Scorsese ooit is én tevens, de duurste film waar hij ooit aan heeft gewerkt. Dit heeft deels ook te maken met de verjongingstechnologie wat ze hebben moeten gebruiken omdat de twee acteurs De Niro en Pacino elkaar in het verhaal ontmoeten wanneer ze dertig zijn.

The Irishman

Het verhaal gaat over de georganiseerde misdaad in Amerika na de Tweede Wereldoorlog en wordt verteld vanuit het perspectief van Frank Sheeran (gespeeld door De Niro). Frank is een huurmoordenaar die samenwerkte met de meest beruchte onderwereldfiguren en de film concentreert zich op één van de grootste onopgeloste moordzaken uit de Amerikaanse geschiedenis: de verdwijning van de president van de vakbond Jimmy Hoffa (gespeeld door Pacino).

Vanaf 27 september zal The Irishman te zien zijn tijdens het New York Film Festival en zal daarna twee weken in de bioscoop te zien zijn, waarna daarna alleen nog maar op Netflix.

Kijk ondertussen wat we in de maand augustus allemaal op Netflix kunnen verwachten.