Donderdag konden we eindelijk genieten van The Real Housewives of Amsterdam. Zeven ondernemende en succesvolle dames uit de Amsterdamse high society nemen ons mee in hun leven, waarin ze niet alleen mét elkaar, maar ook óver elkaar praten – en dat zorgt af en toe voor verhitte discussies. Een van de woningen van deze dames staat dan nu alweer te huur. How so? 

Woning Djamila Celina The Housewives of Amsterdam te huur
Bron: Videoland

The Real Housewives of Amsterdam

Jarenlang mochten we genieten van de glamourous levens van de housewives van New York City, Orange County, Atlanta, Miami, Dallas en Beverly Hills. Dat een blik in het leven van de rich and (wannabe) famous nooit verveelt, bewijst het succes van de The Real Housewives-series, want er is nu ook een Amsterdamse editie. En je kan ‘m nu op Videoland bingen!

Een realityprogramma dat je absoluut niet wil missen. We menen het. In The Real Housewives zien we namelijk hoe upper class vrouwen hun gezinsleven combineren met hun o zo drukke vriendschappen en business. Ook duur eten en drinken natuurlijk, duh! We krijgen een kijkje in de jetsetlevens van Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor, Sheila Bergeik en Susanna Klibansky. Zegt je waarschijnlijk helemaal niks, maar als je geïnteresseerd bent in rijke vrouwen-geneuzel, dan zit je hier goed.

Woning te huur

Designer kleding hier en designer tassen daar. En obviously retedure, maar prachtige woningen. Het is dan opmerkelijk wat JuiceChannel heeft ontdekt. Een van deze high society-dames heeft haar woning nu alweer te huur gezet, namelijk Djamila Celina. Hoewel we geen idee hebben waarom ze haar woning uit wil — terwijl ze in de serie vertelde het “een heerlijke plek te vinden” — willen we natuurlijk een kijkje nemen in het appartement.

Woning Djamila Celina The Housewives of Amsterdam te huur
Bron: Pararius.nl

Het appartement op de Dam — in natuurlijk Amsterdam — staat nu te huur voor €5.500 per maand. Het is een ruime woning, maar zeker niet groot. Het heeft drie kamers en is maar 125m2, misschien wilde Djamila toch voor een groter appartement gaan? Verder is het een prachtige afgemaakte woning, ook nog eens gemeubileerd. Mag ook wel voor die prijs! Zin om even te shoppen bij de Bijenkorf? Dat kan, je loopt naar buiten en je staat er eigenlijk al onder. Ideaal!

Woning Djamila Celina The Housewives of Amsterdam te huur
Bron: Pararius.nl