Het is eindelijk zo ver: The Real Housewives of Amsterdam is nu te zien op Videoland. We mogen eindelijk genieten van de ups en downs uit de levens van zeven succesvolle vrouwen uit de high society. Ready? Wij wel!

The Real Housewives of Amsterdam Videoland
Bron: Videoland

The Real Housewives of Amsterdam

Jarenlang mochten we genieten van de glamourous levens van de housewives van New York City, Orange County, Atlanta, Miami, Dallas en Beverly Hills. Dat een blik in het leven van de rich and (wannabe) famous nooit verveelt, bewijst het succes van de The Real Housewives-series, want er is nu ook een Amsterdamse editie.

Een realityprogramma dat je absoluut niet wil missen. We menen het. In The Real Housewives zien we namelijk hoe upper class vrouwen hun gezinsleven combineren met hun o zo drukke vriendschappen en business.

We krijgen een kijkje in de jetsetlevens van Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor, Sheila Bergeik en Susanna Klibansky. Ze nemen ons mee in hun leven, waarin ze niet alleen mét, maar ook óver elkaar praten. Dit levert (zoals gehoopt) verhitte discussies op.

Kijk nu op Videoland

Wacht niet, want The Real Housewives of Amsterdam is nu op Videoland te zien. Klap je laptop niet om vijf uur dicht, houd ‘m open en binge de juicy serie over de o zo famous vrouwen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Videoland (@videolandonline)