Wij kunnen niet langer wachten: binnenkort mogen we genieten van de ups en downs uit de levens van zeven succesvolle vrouwen uit de high society. Ja, het wereldwijde succesprogramma start finally in Nederland. Je hebt het goed gehoord: The Real Housewives of Amsterdam is dit najaar te zien op Videoland. En we weten eindelijk wanneer!

Bron: Bron: Videoland/The Real Housewives of Amsterdam

Housewives

Een realityprogramma dat je absoluut niet wil missen. We menen het. In The Real Housewives zien we hoe upper class vrouwen hun gezinsleven combineren met hun o zo drukke vriendschappen en business. Jarenlang mochten we genieten van de glamourous levens van de housewivesΒ van New York City, Orange County, Atlanta, Miami, Dallas en Beverly Hills. En het is dan eindelijk zo ver, want nu komt er een Amsterdamse editie.

Maar wie zijn de Amsterdamse housewives dan? Misschien herken je ze al wel, maar maak kennis met The Real Housewives of Amsterdam!

Susanna Klibansky

Sheila Bergeik

Djamila Celina

Maria Tailor

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Tailor (@mariatailor)

Hella Huizinga

Cherry-Ann Person

Kimmylien Nguyen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kimmylien Nguyen (@kimmylien)

We can’t wait!

De housewives hebben er in ieder geval heel veel zin in. En gelukkig maar, want wij ook! β€œ Ik vind het heel leuk om jullie een kijkje te kunnen geven in mijn leven. Mijn gezin, werk en vriendschappen zullen centraal staan. Mooie momenten en minder mooie momenten”, vertelt Maria Tailor. Ook Hella kijkt er enorm naar uit: β€œWe maken wat mee!!”

Gelukkig hoeveel we niet langer te wachten: want vanaf 24 november is het seizoen op Videoland te zien en kunnen volop van de ladies genieten. Het wordt ongetwijfeld een juicy serie!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Videoland (@videolandonline)