Na het succes van seizoen 1 én 2 was het natuurlijk afwachten tot Netflix het nieuws zou brengen dat ze bezig zijn met een derde seizoen. En ja hoor, het is nu officieel: er is een derde seizoen besteld en ditmaal is het de acteur Matt Bomer die een hoofdrol heeft te pakken.

the sinner seizoen 3 FEM FEM

Acteur Matt Bomer ken je wellicht uit de serie White Collar en uiteraard zijn wij benieuwd naar zijn verhaallijn voor seizoen 3. Zo ging seizoen 1 natuurlijk over Cora Tannetti (gespeeld door Jessica Biel) die een lugubere moord pleegde en in seizoen 2 stond de een moord van Julian Walker centraal.

Wat kunnen we verwachten van seizoen 3?

Matt Bomer kruipt in de huid van Jamie, een inwoner uit Dorchester (én aanstaande vader) die de hulp van detective Harry Ambrose (gespeeld door Bill Pullman) opzoekt voor ondersteuning in de nasleep van een ongeluk.

Wanneer we seizoen 3 kunnen bingen is vooralsnog nog niet bekend, maar uiteraard houden we jullie hiervan op de hoogte. En voor iedereen die het nog nooit heeft gezien (foei), hier de trailers van seizoen 1 en 2:

Lees ook alles over wat er in maart allemaal op Netflix te zien is.